Cél: Hétköznapi fájdalom enyhítésére
Helyszín: egy csendes helyen
Időzítés: bármikor
Kellékek:
  • egy halvány színű ametiszt vagy egy fluorit féldrágakő.

Ülj le egy csendes helyen, ahol nem zavarnak, s tisztítsd ki az elméd néhány mély lélegzettel. Fogd a kezedbe a követ és irányítsd oda, ahol a fájdalmat érzed.

Képzeld el, hogy egy nyugtató fénygömb alakul ki a lábad előtt. Mikor akkorának érzed, mint a fájdalmad, engedd meg neki, hogy belépjen a testedbe és elinduljon a lábaidon át oda, ahol a fájdalom van benned. Engedd meg, hogy a fény teljesen átjárja útközben minden egyes sejtedet, s mikor eléri azt a részt, ahol eddig a fájdalmat érezted, kezd el mondani az alábbi igézetet:

“Ragyogó fény, gyógyító fény,
szeretettel tölti el a testem.
Ragyogó fény, gyógyító ereje,
segít most mindent elengednem.”

Addig ismételd ezt az igézetet, amíg nem érzed a megkönnyebbülést és azt, hogy a fény tovább indul a testedben a fejed felé, hogy majd a korona-csakrádon át távozzon. Amikor eléri a fejed tetejét, engedd, hogy kilépjen, de ha még érzel netán fájdalmat, akkor úgy 30 cm-rel a fejed fölött képzeld el, hogy újra elkezd feltöltődni a fénygömböd.

Amikor már elég erősnek érzed, akkor fogadd vissza a testedbe, de most a korona-csakrádnál. A fény újra elindul benned, de most fentről lefelé. A fájdalom helyénél újra mondd a fenti igézetet, amíg úgy érzed, hogy segít, majd hagyd, hogy a fénygömb a lábad felé távozzon testedből a földbe.

Ha beteg vagy, kérlek menj orvoshoz!