Nagyon szeretnék megtanulni varázsolni! Mit csináljak? Mit olvassak vagy milyen tanfolyamra menjek ahol megtanítják nekem a trükköket?
Köszi a választ!

Kedves …!

Rövid válaszom: itt a BosziPláza oldalán sok olvasnivalót találsz, amiből elkezdhetsz tanulni. Kezd itt:  https://bosziplaza.hu/altalanos-ismeretek/

Hosszabb, lényegre törő válaszom:

Sok ezer ember keresett már meg az elmúlt évtizedek során, akik ilyen vagy olyan okból szerettek volna némi mágiát az életükbe, és szinte mind azt mondták: “ezért bármire képes vagyok”. Aztán nagyon gyorsan kiderült, hogy ez a “bármire képes vagyok” csak arról szólt, hogy

  • mondd, milyen gyertyát gyújtsak meg az ügyem érdekében, és én majd beszerzem és otthon meggyújtom, vagy
  • áruld el a varázsigét, amivel elérhetem, amit akarok, és én kimondom, vagy
  • segíts kiválasztani, hogy melyik szertartást végezzem el, és én megcsinálom, stb

Igen, erre mindenki hajlandó. Ám amikor azt mondom, hogy mielőtt hozzáfogna egy rituáléhoz, azt elő is kell készíteni, akkor már kezd csökkenni az a “bármire” amit megtennének.

Sok évvel ezelőtt volt egy srác, aki szerelmi varázslatokat csinált (igen, többet is), mert nagyon szerette volna visszahódítani a barátnőjét. Olykor már egészen közel került a megvalósuláshoz, de aztán megint eltávolodtak egymástól. Amikor már sokadszorra keresett fel engem is(!), hogy segítsek, megmondtam neki, hogy feltétlenül kell csinálnia egy tértisztítást az otthonában, mert hiába a szerelmet vonzó rituálé, ha közben körülveszi az a sok negatív elementál, ami ott ragadt a sok kesergéséből.

Megígérte, hogy persze, megcsinálja. Aztán egy idő után újra hívott: “most Tízmilliószoros nap van, milyen mágiát csináljak a szerelmemért?”. Erre megkérdeztem, hogy elvégezte-e a tértisztító varázslatot, miután nagytakarított és selejtezett az otthonában? Jól sejted, ha azt gondolod, nemleges választ kaptam. A “bármit megteszek”-be ugyanis szerinte csak az fér bele, ami egyértelműen a szerelme visszaszerzéséről szól. Minek ahhoz takarítani?

Csak azért meséltem ezt el, mert nagyon fontosnak érzem, hogy megértsd, a mágia nem ott kezdődik, amikor elkészítjük az oltárt, és végrehajtjuk a rituálét. Ez már csak a marcipán dísz felrakása a torta tetejére.

Mindezzel nem elrémiszteni akarlak a mágiától. Csak azt akartam megmutatni, hogy semmit sem ér ha megtanulod a mágiával kapcsolatos mindenféle tudnivalót, ha a legfontosabb alkotórészt, önmagadat nem fejleszted.

A mágia legfontosabb összetevője TE VAGY!

Teljesen felesleges megtanulnod azokat a csábítónak tűnő dolgokat, amiket sokan a “mágia alapjainak” neveznek, és azt állítják, erre a tudásra van szükséged, ha mágus vagy boszorkány akarsz lenni. Sokkal alapvetőbb dologgal kell kezdened azok helyett, amiket az interneten hirdetett „mágusképzőkben” oktatnak:

1.nap: A születés rítusa / Mágikus nevek és számok / A boszorkány eszközei / Eszközkészítés: boszorkányszög, óvó-védő talizmán, inga, seprű. / A jóslás tudománya: az inga használata / A seprű használata

2.nap: Szellemtan / Párbeszéd szellemekkel / Szellem hívás, szellem küldés / Tértisztítás / Elmélyülés, révülés / Rituális, varázsdalok / A jóslás tudománya: bobolás, babvetés / A halál rítusa

3.nap: Luca napi vajákolások és TeleHold ünnep / Rontásról, átokról minden / A rontás felismerése / Átoklevétel / Szenesvízkészítés, gyógyítás és tértisztítás / Fokhagymáról minden / Fokhagymafüzér készítése / A jóslás tudománya: viasztan, viaszöntés, mágikus gyertya készítése, gyógyító viaszbábu készítése, szerelmi jóslatok és varázslatok / Készülődés a Téli Napfordulóra

4.nap: Jelképek használata és ismerete I. / A jóslás tudománya: vetőkártya készítés

5.nap: Jelképek használata és ismerete II. / A jóslás tudománya: a vetőkártya használata

6.nap: Szent György napi varázslatok / Mágikus május elseje / Gazdagságvarázslás / Boszorkánykötél készítése / Csomók és kötések

7.nap: Nyári Napforduló ünnepe / Gyógyító füvek szedése / Varázsszerek készítése / Repülőkenőcs és boszorkánykenőcs készítése / Varázspálca készítés / Vízkeresés / Szerelmi varázslatok / A házasságkötés rítusa / Tűzugrás és tüzönjárás / Boszorkányavató

Kristályok gyógyító ereje, kristályterápia gyakorlatok, velük való kommunikáció Aura- csakrák regenerálása, tisztítása Lengyel pálca használata-radiesztézia-földsugárzás mérése Az ősi mágikus tér és lélektisztítás módszer elsajátítása Az INGA használata – professzionális szinten Átok, kötés, rontás vizsgálata- levétele Érzékelés felszínre hozása Univerzális gyógyító energia áramoltatása

Tanfolyam Témák: A hermetikus tanok, okkultizmus, mágia és varázslás; A fehér mágia és az előkészületek; Eszközök: inga, pálca, számok, bolygók, kártyák; Védelmi technikák: meditáció, amulettek, takarók, szimbólumok; Varázslási módszerek: kívánás, ráolvasás, megerősítések, szeretet; Gyógyító és erősítő szerek: teák, balzsamok, füstök, illatok, fények; Karmikus oldások: elengedés, szeretet-terápiák, jókívánás, áldás.

Lehet, hogy nagyon izgalmas dolog ilyesmikről tanulni, de csak ismeretanyag. Nem több annál, mintha most valaki elmagyarázná, hogyan kell űrhajót vezetni, és Te meg is tanulnád, hogy melyik gomb mit jelent a rakétában, és azt is, hogyan kell megnyomni vagy felkattintani őket. Mindezzel a tudással azonban még nem leszel alkalmas arra, hogy felszállj a világűrbe. Ahhoz ugyanis elő kell készíteni a testedet, hogy képes legyen elviselni a gyorsulást, vagy épp a súlytalanságot, és gondolom az elmét is trenírozni kell egy ilyen „kiruccanásra”.

A mágia működésének is a legfontosabb összetevője az, hogy ismerd és jóban legyél önmagaddal. Például legyen megfelelő önbizalmad, hiszen ha nem bízol abban, hogy képes vagy „megvarázsolni” valamit, akkor ez nem is fog működni neked. Ahhoz pedig, hogy bízni tudj ebben, először is az kell, hogy megismerd önmagad, rájöjj, hogy teremtő vagy.

Aztán ha ezt a lépcsőfokot már meglépted, akkor a következőn meg kell tanulnod a jó célkitűzést, és az egyéb előkészületeket, amiket a „Mitől működik a mágia?” ingyenes e-bookban már leírtam.

Ezután jöhetnének a szertartáshoz szükséges kellékek és igézetek összeállítása, majd a rituálé végrehajtásához szükséges mozdulatok. Sok minden a fenti „mágikus képzések” anyagából, amik még mindig nem fognak érni semmit, ha mindezen fejlődésed közben, nem teszed magadévá a legfontosabb képességet:

az elengedést és az elfogadást!

Hiába volt minden lépés, amit kiválóan megcsináltál, ha kiderül, hogy mégsem vagy készen arra, hogy elengedd a kívánságodat, majd elfogadd a megvalósulását. Ez a legtöbb ember számára nehezebb, mint a koncentrálás, vagy a vizualizálás, ami szintén fontos a mágikus tevékenységeknél.

Hogyan tanulható meg mindez?

Ne hidd, hogy olyan nehéz. Csak neki kell fognod. Kezdve azzal, hogy megszereted életed legfontosabb személyét, akivel a nap 24 órájának minden pillanatát együtt töltöd:  önmagadat. Mert minden innen indul ki. A továbbiak csak stratégiák, amiket megismerve be kell építeni az életedbe, és menni fog. Könnyebben, mint gondolnád.

Ezért írtam a Sorsfordító stratégiák című könyvet is, aminek ugyan látszólag semmi köze a mágiához és a boszorkánysághoz, mégis azt mondom Neked, hogy az alap (és egyben legfontosabb) tudást ebből a könyvből szerezheted meg.

Minden jót!