Sorsfordító stratégiák

4 500 Ft

MOST AJÁNDÉK MEDITÁCIÓVAL, ÉS INGYEN KISZÁLLÍTÁSSAL KAPOD!

A Sorsfordító stratégiák tartalmazza, azokat a módszereket, amelyekkel megszerezhetőek a mágia sikeres gyakorlásához szükséges képességek. De mielőtt még azt hinnéd, hogy ez kifejezetten egy boszorkány és mágusképző könyv, akkor azt kell mondjam, nem az. Egyetlen szó sincs benne boszorkányságról, vagy mágiáról.

Ez a könyv olyan embereknek szól, aki szeretnének egy kellemesebb, jobb, sikeresebb életet élni, azaz megteremteni azt, amire vágynak. És ha a semmiből teremtünk valamit, az maga a mágia.

Cikkszám: ss2016 Kategória: Címke:

Leírás

Ez a könyv olyan “emberformáló”, hozzáállás és hangulat alakító stratégiákat tartalmaz, melyek megismerésével és életünkbe emelésével elérhetjük, hogy vágyaink megvalósulhassanak. Sőt!

Ezen stratégiák alkalmazásával nem csak azon dolgok vagy történések valóra válását segíthetjük elő, amiket szeretnénk, hanem készen leszünk azok elfogadására is. Így nem csak mentális szinten jönnek létre, hanem fizikai valójukban is megjelennek az életünkben.

Ha boszi akarsz lenni, ha mágiát akarsz használni, vagy ha csak jobb életet akarsz magadnak teremteni, jól teszed, ha elolvasod mielőbb ezt a könyvet, és használod a tanácsait, gyakorlatait.

A blogomban már sok-sok évvel ezelőtt leírtam, hogy milyen alapvető tulajdonságokkal kell rendelkeznie egy mágiát gyakorló boszorkánynak ahhoz, hogy sikeres legyen. Itt találod ezt az írást: http://boszi21.blogolj.net/2009/12/13/boszorkany-iskola-4/

Bár nem fontossági sorrendben írtam össze a leglényegesebb tulajdonságokat, az első mégis az, hogy

szereted magadat, és bízol önmagadban

A „Sorsfordító stratégiák” első fele pontosan ehhez nyújt segítséget, azután pedig több olyan módszerrel ismertet meg, melyek hozzásegítenek a többi kívánatos tulajdonság eléréséhez is.

Ha többet szeretnél tudni a könyv tartalmáról, akkor kattints ide: http://www.sorsforditostrategiak.hu/konyv/

Go to Top