December 28. – január 13 .: Eihwaz

A mágikus rúnád egy tiszafát szimbolizál . Megvan a képességed, hogy titkokat őrizz és spirituális üzeneteket fogadj. Az intuíciód rendkívül erős, szellemed pedig szabadságra szomjazik. Ügyelj arra, hogy időnként egyedül maradj, tiszta és tökéletes csendben. Néha ez az összes „gyógyszer”, amire szükséged van. Érdemes álomnaplót vezetned, ez segít dekódolni a kapott üzeneteket!

 • Rúna mágikus ereje : halál, beavatás, hirtelen változás, új kezdet a pusztulás után

Január 13. – január 28.: Perthro

A mágikus rúnád a kockát szimbolizálja. A szerencse számos okból érdekes játékokat játszik a sorsodban. Ezért gyakran felismered a szinkronicitások és a szerencsés körülmények fontosságát. Ahogy felnősz, megérted, hogy a szerencse bevezethető. Így megtalálhatod a módját, hogy mindig hálás legyél az életedért és lehetőségeket varázsolj. A legjobb szövetségesed az intuitív képességed.

 • Rúna mágikus ereje: rejtély, változás, mágikus energia

Január 28. – február 13.: Algiz

A mágikus rúnád egy erős jávorszarvast szimbolizál. Van erőd legyőzni az ellenállást és mindenféle problémát a siker felé vezető úton. Sőt, szükség esetén védelmet varázsolhatsz más birodalmakból, és pajzsot készíthetsz a sötétség ellen. Ezt mások látják rajtad, ezért lehet, hogy segítséget és útmutatást kérnek tőled.

 • Rúna mágikus ereje: védelem, segítség, látott és nem látott támogatás

Február 13. – Február 27.: Sowulo

A mágikus rúnád a Napot jelképezi. Ennélfogva elképzelhetetlen mennyiségű földi és isteni energia fut beléd. Amint világosan megérted, ez egy olyan energiamennyiség, amelyre sokan féltékenyek. Ezért sokan szeretnék ellopni ezt az energiát és hasznot húzni belőle. Ezért kell elvágnod a parazita kapcsolatokat, és fel kell szabadítanod magad az önkontroll elsajátításával. Így sikerre lehetsz ítélve.

 • Rúna mágikus ereje: siker, energia, győzelem, növekedés

Február 27. – március 14.: Teiwaz

A mágikus rúnád egy kardot szimbolizál. Tiszteletre méltó vagy, és amikor szükség van rá, elképzelhetetlen mennyiségű erőt tudsz varázsolni, hogy harcolj azért, amiért érdemes. Ezért gyakran győzedelmeskedsz a céljaidban. Azonban meg kell választanod a csatáidat, hogy megfelelő mennyiségű energiát tarts fenn magadban. Ne feledd, hogy a bosszúérzés károsíthatja felsőbb éned.

 • Rúna mágikus ereje: áldozat, seb, fegyelem, belső erő

Március 14. – Március 30.: Berkana

A mágikus rúnád a nyírfát jelképezi. A sorsod tele van lehetőségekkel, hogy megtapasztald az öröm és a boldogság birodalmát. Ezért gyakran találod magad érzelmi válaszút előtt, és kételkedsz abban, hogy döntéseid elég kielégítőek vagy etikusak voltak-e. A termékenység, a terhesség és a gyermekvállalás mindig az elégedettség és a szorongás forrása. A Földanyával való kapcsolat segít megbirkózni ezekkel a bizonytalanságokkal.

 • Rúna mágikus ereje: Új kezdetek, termékenység, növekedés, figyelemre méltó gyógyulás

Március 30. – április 14.: Ehwaz

A mágikus rúnád egy erős lovat jelképez. A szíved igaz, és ha valamihez hűséges vagy, azon kevesek közé tartozol, akik be is tartják az ígéretüket. Megbízható vagy, és a barátok keresik társaságodat és útmutatást. A párkapcsolatod sokat követel az életenergiádból, ezért kreatív módon kell irányítani.

 • Rúna mágikus ereje: mobilitás, közlekedés, energia jön és megy, akarat

Április 14. – április 29.: Mannaz

A mágikus rúnád egy embert szimbolizál. Te egy autonóm ember vagy, aki elégedettséget és ihletet kap, ha egyedül van. A gyakori, de rövid ideig tartó elszigetelődés a meditációhoz és más okkult gyakorlatokhoz, feltölti a mágikus energiát, amelyet később kreatív célokra használhatsz fel. Néha úgy érzed, hogy senki sem ért meg. Ezek az érzések a múlt bántó emlékeiből és esetlegesen árulásból származhatnak. Tanulj meg elengedni.

 • Rúna mágikus ereje: az ember, a közösség és a kapcsolataink, a család

Április 29. – május 14.:  Laguz

Rúnád ereje a vízből és az általa adott egyensúlyból ered. Időről időre, amikor egyedül kell maradnod, és tükröznöd kell belső gondolataid és érzelmeid, amelyeket gyakran próbálsz elrejteni. A belső varázslatod azonban nem maradhat sokáig rejtve. Sajnos a megaláztatás és a zaklatás már fiatal korban is hatással lehet rád, és meg kell gyógyítanod ezeket az érzelmi hegeket, és meg kell erősítened magad.

 • Rúna mágikus ereje: mi a rejtett, intuíció és pszichikai képességek, félelmek és érzelmek

Május 14. – május 29.:  Inguz

A mágikus rúnád a kandallót szimbolizálja. Van benned egy természetes felfedezési ösztön, amely többféleképpen is hasznot hoz az életedbe. Továbbá az a sorsod, hogy lassan felépítsd a fizikai birodalomban az alapot, amely stabilitást és útmutatást nyújt spirituális fejlődésed felé. Kreatív kezeid vannak, és sokan szó szerint vagy átvitt értelemben függenek tőled. Ha azonban természetesen hajlamos vagy a fizikai luxusra, botrányokat és pletykákat szülhet például titkos kapcsolatokról.

 • A rúna mágikus ereje: talaj, termelékenység, kemény munka, egyensúly

Május 29. – június 14.: Othila

A mágikus rúnád az öröklést szimbolizálja. Sorsod erős, de néha bonyolult családi hagyományokkal van megáldva. Gyakori az ingatlanüzletekből származó gazdagság, valamint a múlttal való bánásmódból és munkából származó jó szerencse. Használd ezt az erőt, hogy számba vedd múltbeli életed áldásait és bölcsességét, és lefektesd egy új, izgalmas és sikeres élet alapjait.

 • Rúna mágikus ereje: föld, otthon, tulajdon, család, gyökerek, örökség

Június 14. – június 29.:  Dagaz

A mágikus rúnád a fényes napot jelképezi. A remény és az optimizmus forrása vagy, és a nap fényét sugározod ebben a világban. Ezért a szerencséd áldott lesz, ha felismered ezt a fényt önmagadban és hagyod, hogy áramoljon rajtad keresztül. Mások persze féltékenyek lehetnek a fejlődésedre, a sikeredre és a házasságodra, és ezért kell megvédened ezt a fényt. Ne feledd, hogy bármi, amit elkezdesz, hatalmas szerencsével áldott lesz, ha te magad hiszel benne.

 • Rúna mágikus ereje: boldogság, elégedettség és siker

Június 29. – július 14.: Fehu

A mágikus rúnád az állatvilágot szimbolizálja. Örökké mozgó, örökké teremtő, örökké érező. Ezek az alapelvek vezérlik azokat, akik az uralma alatt születnek. Hajlamos lehetsz a csalásra, amikor érzelmi viharokat élsz át. Mindazonáltal megvan az erőd, hogy mindig felfedd az igazságot, de ehhez szükséged van érzelmi tisztánlátásra is.

 • Rúna mágikus ereje : előléptetés, jólét, munka jutalma

Július 14. – július 29.: Uruz

A mágikus rúnád az őserőt jelképezi. Ennélfogva a belső tüzed táplálja céljaidat és álmaidat ebben a fizikai birodalomban. A lángoló szenvedélyed néha azonban kicsúszik az irányítás alól. Következésképpen „őrületes” módba kerülsz, amíg újra meg nem találod a belső egyensúlyodat. Ha motivált vagy, semmi sem állíthat meg, de kérlek, próbáld meg fenntartani az érzelmi egyensúlyt, hogy elkerüld mások bántását.

 • Rúna mágikus ereje: Libidó, Szenvedély, Ösztönök, Vad oldalunk

Július 29. – augusztus 13.: Thurisaz

A mágikus rúnád egy erős óriást jelképez. Erős elmével vagy megáldva, amely mindig stratégiai lépéseket tervez a fejlődésed felé. Az aurád a körülötted lévők következetes és kitartó varázslatának forrása. Ezért megfelelő hozzáállással és némi szerencsével megérkezik a siker. Ne csalódj, ha váratlan események összetörik az álmaid. Születésnapod rúnája hirtelen veszteséget jósol az életedben, de te azonban meg vagy áldva minden eszközzel, hogy összeszedd magad, és továbblépj!

 • Rune mágikus ereje: Fegyelem, önvizsgálat kemény munkával

Augusztus 13. – augusztus 29.: Ansuz

A mágikus rúnád a bölcsességet szimbolizálja. Ezért a szellemed azért jött ebbe a világba, hogy befejezze a tapasztalatok körét, és ez az oka annak, hogy te mindenek elé helyezed a tudást és az inspirációt. Soha nem hagyod abba a válaszok keresését, tanulmányozod és kreatív módokat keresel, hogy elérd az igazságot.

 • Rúna mágikus ereje: vezér, bölcsesség, hatalom

Augusztus 29. – szeptember 13.: Raido

A mágikus rúnád a lovaglást szimbolizálja. Egész életedben lelkesedéssel vagy megáldva, és valójában ez a belső erőd igazi forrása. Kerüld mások kritizálását, mert ez károsíthatja a karmádat és eltorzíthatja az utadat. Bár lehet, hogy ez ostobaságnak hangzik, a boszorkányságban ez lehet a legfontosabb tanács, amit bárki adhat: Mások hibáztatása lelkileg árthat neked. Engedd el, és haladj a dicsőséges utadon.

 • Rúna mágikus ereje: küldetés, végzet, haladás a karmikus leckéken keresztül

Szeptember 13. – szeptember 28.:  Kenáz

A mágikus rúnád egy fáklyát szimbolizál. Valójában elképesztő, hogy mennyi mindent megtudhatsz, ha koncentrálsz. Természetes képességed van arra, hogy minden helyzetet tisztázz, és megtudd az igazságot, ami alatta lapul. Sorsod legalább egy pillanatnyi tiszta és kétségtelen megvilágosodással van megáldva. Ezért éppen azt az igazságot fogod megtapasztalni, amely összetartja ezt a világot, hídként más birodalmak felé.

 • Rúna mágikus ereje: inspiráció, bölcsesség, kreativitás

Szeptember 28. – október 13.: Gebo

A mágikus rúnád az istenek ajándékát szimbolizálja. Isteni ajándék vagy ennek a világnak, és a nagylelkűséged elképesztő. Karmád szerencsés eseményekkel lesz megáldva, ha rájössz, hogy a viszonzás és a hála a boldogságod kulcsa. Sajnos mások elárulhatnak téged, és ez a megjövendölt prófécia időnként kísérthet.

 • Rúna mágikus ereje: Sok szerencsét, szeretetet, isteni ajándék

Október 13. – október 28.: Wunjo

A mágikus rúnád az elégedettséget szimbolizálja. Lehet, hogy nem könnyű mindig meglátni, de a szerencséd mindig melletted volt. Ezt a „jó szerencsét” egy személy vagy szerencsés lehetőségek álcázhatják, amelyek egy szempillantás alatt megváltoztathatják az életed. Ezen kívül a karmád gyakran megment a csapdáktól, és segít elkerülni a veszélyeket. A sorsod sikereket jósol a karrieredben.

 • Rúna mágikus ereje : öröm, siker, elismerés, teljesítmény

Október 28. – november 13.: Hagalaz

A mágikus rúna az anyatermészet erőteljes kifejeződését, a jégesőt szimbolizálja. Megvan az erőd, hogy a legrosszabb helyzeteket is kezeld, és túléld azokat. Ha dühös vagy, elképzelhetetlen mennyiségű energiát tudsz elővarázsolni. Ezért fontos, hogy megtanuld kreatív módon használni ezt az energiát, és kerüld el a további károkat önmagadban és a körülötted lévőkben.

 • Rúna mágikus ereje: Hirtelen változás és veszteség, kiürülés, kemény karmikus lecke

November 13. – november 28.: Nauthiz

A mágikus rúnád a szükségességet szimbolizálja. Nagy felfedezésekre vagy szánva ezen a világon. Születésedtől kezdve mindig ez volt a Te utad. Ez a karmikus szükségszerűség azonban általában nehéz leckével jár, vagy talán több is. Ezért meg kell értened magasabb célodat ebben az életben, és enyhítened kell belső lázadásodat, ami magányhoz és elszigeteltséghez vezethet.

 • Rúna mágikus ereje: szegénység, frusztráció, szembenézés az akadályokkal

November 28. – december 13.: Iz

A mágikus rúnád a jeget jelképezi. Példátlan képességgel vagy megáldva, hogy spirituális világosságot találj, amikor a legnagyobb szükség van rá. Ez az, ami valójában segít legyőzni minden akadályt, ami az utadba kerül, és ellenállni a legnehezebb és legbonyolultabb helyzeteknek is. A győzelem a véredben van. Sikerre vagy ítélve.

 • Rúna mágikus ereje: elzáródás, pihenés, stagnálás, türelem

December 13. – december 28.: Jera

A mágikus rúnád a betakarítást szimbolizálja. Azért jöttél ebbe az életbe, hogy befejezd a sok évvel ezelőtt megkezdett élménykört. Az aratás az életedben és az elmúlt életeidben megtett erőfeszítések előnyeit és jó eredményeit szimbolizálja. Rendkívül sikeresen találod meg azokat, akik segíthetnek ezen az úton. Lehet, hogy a házasságod nincs tele szenvedéllyel, de mindketten profitálhattok érzelmileg és fizikailag ebből az unióból. Mágikus gyógyító képességekkel születtél. Az érintésed felszabadító.

 • Rúna mágikus ereje: lassú változás és fejlődés, jutalom, termékenység

Forrás: https://www.magicalrecipesonline.com/