Szerelmi bájital

Nem minden szerelmi ajzószer iható, ezért sokkal megfelelőbb afrodiziákumokról beszélni. A szó görög eredetű, Aphrodité, a szerelem istennője nevéből származik. A szerelmi serkentőszerek három dologra szolgálhatnak. A potenciát (azaz a szeretkezés képességét), vagy a libidót (a szeretkezés vágyát), vagy a gyönyörérzet minőségét növelik. Mindhárom cél igen fontos, és már az ókor kezdete óta számos növényi, állati, sőt emberi eredetű anyagot alkalmaztak elérésük érdekében a hozzáértők.

Bár az afrodiziákumok általában a férfiak számára készülnek, a libidónövelő szerek alkalmazása ma már a nők körében is egyre népszerűbb.

szerelmi_bajital_3

A legismertebb növényi eredetű afrodiziákumok közé tartoznak a kábítószerek (ópium, marihuána, kokain), az izgatószerek (dohány, koffein, alkohol), bizonyos fűszernövények (ánizs, szegfűszeg, kakukkfű), egyes zöldségfajták (bab, zeller, fokhagyma), továbbá az afrodiziákus hatású gyógynövények (szatirion, jobimbina, mandragóra).

Ásványi eredetű afrodiziákum a foszfor, a berill és a rubin, és ásványokból, vegyületekből készül a nemi izgalmat kiváltani képes szintetikus gyógyszerek túlnyomó része is.

Az állati eredetű szerek közül a legkeresettebbek a herekivonatok, hormonkészítmények, egyes állati nedvek és testrészek (pl. ámbra, verébagyvelő) és különféle állatok jogosan vagy ok nélkül hatásosnak vélt porrá zúzott testrészei (kaméleon- és kőrisbogár- és szarvasbogárpor, narválszarv, orrszarvúszarv).

Az emberi eredetű anyagok közül elsősorban a vért használják fel – bizonyos régi kultúrák a menstruációs vérre “esküdtek”.

Mindemellett pedig természetesen kiegészítő gyakorlatképp ráolvasást, rítusokat is bevetettek őseink a siker érdekében. Ilyenkor sokszor nem pusztán a potencia növelése volt a cél, hanem az alany teljes megbabonázása is. A szerek afrodiziákumként való alkalmazása esetén igen nagy jelentősége volt a szimpatikus (hasonlóságon alapuló) mágiának, vagyis a szignatúratannak. E szerint az egyes növények, állati eredetű anyagok formája határozza meg hatásukat. Ezért tartották például kitűnő serkentőszernek a fokhagymát, a szatiriont, a répát és a mandragórát, amelyeknek gyökere bizonyos férfitestrészekre emlékeztet. Napjainkban legalább 300 különféle afrodiziákum használatos szerte a világon. Afrodiziákus hatásúak lehetnek továbbá egyes aromák és illatanyagok (parfümök) is.

A feromonok a legtermészetesebb afrodiziákumok, szinte minden állat nemi életében fontosak. A jelenlegi kutatások szerint ezek mesterséges formáinak előállítása, valamint az idegrendszer, esetleg az enzim- és a hormonháztartás ezekkel való stimulálása játszhatja a legfontosabb szerepet a jövőben. Bár a természet által izgatónak szánt illatok a modern ember számára inkább kellemetlennek tűnnek, bizonyos verítékaromákat titokban ma is alkalmaznak a legnevesebb parfümgyártók.

szerelmi_bajital_4

Az afrodiziákumok a világ összes kultúrájában ismertek. A Káma Szútra és az Anangaranga című indiai szerelmi könyvek több hasonló anyag részletes leírását tartalmazzák. A baj csupán az, hogy az ősi szanszkrit szöveget ma már igen nehéz pontosan értelmezni. A Káma Szútra egyik receptje szerint a legtökéletesebb szerelmi bájital létrehozásához bivalytejből köpült vajat, mézet, cukrot és édesgyökeret kell egyenlő mértékben összekeverni, azután tejjel és köménnyel vegyíteni. Bivalytejet ma már nem olyan könnyű szerezni, mint régebben (biopiacokon azért mostanság is kapható olykor), de az indiai orvosok számos könnyedén hozzáférhető anyagot is javasolnak a libidó növelése céljából: például a mézet, a tojást és a tejet, amelyek elegyítve kitűnő serkentőszert eredményeznek.

A régi Kínában a gyógyászat mindig is nagyon fejlett volt, több ezer éves orvosságaik közül nem egy ma is használatos. A Távol-Keleten több állati eredetű testrészt vagy anyagot afrodiziákus hatásúnak tekintettek az őzagancstól kezdve egészen a tigris nemi szervéig. Az ősi magyar kultúrában egyébként volt hasonló hiedelem: a mieink a ló legnemesebb testrészét használták fel szerelmi bájital főzéséhez. A különleges kínai gyógynövényeknek és gyógyteáknak se szeri, se száma. A legismertebb afrodiziákumaink a gyömbér és a ginzeng.

A görög-római orvosi és gyógyszerészi munkákban, az úgynevezett gyógynövénykönyvekben szintén sok afrodiziákumrecept szerepel. Dioszkuridész az első században élt orvosbotanikus példának okáért több mint harminc, szerelmi bájital és ajzószer készítéséhez szükséges növényt sorol fel művében, amely a későbbi évszázadok egyik legtöbbet kiadott ilyen típusú írása lett.

szerelmi_bajital_5A szerelmi bájitalok és a serkentőszerek legkiválóbb ismerői azonban az arabok voltak, akik nem csupán a görög-római kultúrkör, hanem a Közel-Kelet és India tudásanyagát is felhasználták e célból a sajátjuk mellett. Mivel a Korán kifejezetten a férfi kötelességének tartja az asszony kielégítését, az arab erotikus irodalmat szerzői igen magas szinten művelték. Prominens orvosok (Al-kindi, Rhazes, Ibn Falita és Majmonidész) írtak olyan szerelmi tankönyveket, amelyekben szép számmal akadtak afrodiziákumok receptjei is. Az arab gyógyítók szexuális témájú munkáit egy Benedek-rendi szerzetes, Constantius Africanus a 11. században fordította le latin nyelvre. Ő a saját, A szeretkezésről címmel íródott, a nyugati szexológia kezdetét jelentő könyvében is egyértelműen arab forrásokból merít. Arab eredetűek azok a félig mágikus afrodiziákumreceptek is, amelyek egészen a 18. századig igen nagy népszerűségnek örvendtek Európában. Ilyenek voltak például a philtronok (szerelmi bájitalok), amelyek nemcsak növelték a vágyat és a teljesítőképességet, hanem állítólag igaz szerelmet is ébresztettek azokban, akik megitták őket.

Effajta szer volt a hippomanész, melyet a csikók fején lévő dudorból készítettek, a sárkányvér, amelyet különféle kígyók testnedvéből kevertek, továbbá az orbáncfű gyökeréből előállított Hódító János vize. A 16. századtól sokszor tituláltak afrodiziákumnak olyan növényeket, amik az Újvilágból érkeztek Európába (paradicsom, jobimbina, kokalevél). Érdekes módon napjainkban a hölgyek közül is egyre gyakrabban alkalmaznak az első csoportba tartozó afrodiziákumokat.

Végezetül nem árt leszögeznünk, hogy legyenek bármennyire is népszerűek és hatásosak az eddig felsorolt szerek, a tökéletes együttléthez és potenciához a legbiztonságosabb út a helyes táplálkozáson és életvitelen, valamint a békés környezet létrehozásán és a kölcsönös szerelemérzés megszületésén keresztül vezet az út.

__________________________________________________

szerelmi_bajital_2

“Bájtea” recept

 • csipkebogyótea
 • fahéj
 • mézv
 • 9 piros rózsaszirom

(Ha virágüzletben vásároljuk akkor alaposan mossuk meg őket mert növényvédő szerek lehetnek rajta!)

Gyújts meg egy piros gyertyát, és gondolj arra, hogy már kettesben vagy szerelmeddel! Majd készítsd elő a kellékeket: Teafőző, méz, csipketea, fahéj, 9 piros rózsaszirom. Tedd fel forrni a vizet, majd lassan kanalanként adagolj hozzá 9 kiskanál akácmézet, és közben mondd:

Aphrodité, Szerelem Istene, szükségem van a segítségedre, a közreműködésedre. Jöjj el hozzám, segíts nekem!

Töltsd meg ezt a teát erőddel és a természet erejével, hogy amikor XY iszik belőle, nőjön benne a vágy irányomban. Legyen belém szerelmes, kívánjon engem!

Frissítsd fel szellemem, és töltsd csordultig a szívemet, hogy igaz szerelemmel fogadjam XY közeledését! Úgy legyen!

Ezután tedd bele a fahéjat és a 9 piros rózsaszirmot. Hagyd még 2 percig forrni, majd vedd le a tűzről. Ettől a perctől kezdve működik a dolog! Az se baj, ha kihűl, és újra kell melegíteni, bár az íze az első forralásnál finomabb!

Seben Roland 

2018-06-21T09:21:16+00:00

21 hozzászólás

 1. Susi szeptember 10, 2016 - 3:31 du. - Válasz

  Kedves Marcell!
  Erre nincs pontos válasz. Lehet azonnal és lehet egy hónap is. Főként azon múlik, mennyire vagy kész az elfogadásra.
  Üdv: Susi

 2. Marcell szeptember 10, 2016 - 1:29 du. - Válasz

  kedves Suzi mennyi idő ameddig ez beválik?

 3. Susi június 12, 2016 - 4:36 du. - Válasz

  Kedves Betti!
  Jó a zománcozott edény. Fél liter vízhez 2 csipet fahéj kell.
  Sok sikert!
  Susi

 4. Berni június 12, 2016 - 3:22 du. - Válasz

  Kedves Suzi! Azt szeretném kérdezni ,hogy mennyi vizet és fahéjat kell használni? Jó a zománcozott edény is mert nekem nincs teafőzőm. Lehet hogy butaságot kérdeztem de nem szeretném ha ezen bukna el a dolog . Köszönöm a segítsêged.Betti.

  • Berni június 13, 2016 - 11:56 de. - Válasz

   Köszönöm szépen!

 5. dalma november 8, 2015 - 11:36 de. - Válasz

  ez tenleg mukodik?ha az ileto nem is akar hallani felolem akkor mit csinaljak?

  • Susi november 9, 2015 - 10:52 de. - Válasz

   Működik, csak jól kell csinálni.
   Ha valaki hallani sem akar rólad, akkor lehet, hogy jobban jársz, ha hagyod.

 6. Susi április 30, 2014 - 4:21 du. - Válasz

  Kedves Hajni!

  Ha kellő figyelemmel és odaadással készítetted el, akkor elég egyszer is.

  Üdv: Susi

 7. Angelika április 22, 2014 - 8:07 du. - Válasz

  Kedves Susi ! 🙂 :*

  Azt szeretném kérdezni, hogy ez az ital kb. meddig jò ?? Tehát ha én elkészítem pl. Kedden szombatig jo lessz nm romlik meg ?? S kortol fügöen lehet meg inni ??Hány éves kortol lehet meginni ?? S te mar kiprobaltad ?? Haszná ??

  Üdv Angelika :* :)))

 8. Hajni február 20, 2014 - 11:56 de. - Válasz

  Kedves Susi!
  Elkészítettem egy szerelmi bájital teát, pénteken és növő hold idején, ahogy olvastam az oldalán, és a kiszemeltem meg is ivott belőle egy pohárral és én is.
  Azt szeretném megkérdezni, hogy ezt még meg kell-e ismételni többször, vagy elég volt 1-szer, és hogy 100% hogy már Ő is érezni fog irántam? Mennyi idő alatt hat?
  Köszönöm! Üdvözlettel, Hajni

 9. Susi augusztus 30, 2013 - 6:25 de. - Válasz

  Általában mindkét félnek innia kell belőle.

 10. Bianka augusztus 29, 2013 - 4:53 du. - Válasz

  Kedves suzi . Kinek kel meginia a teját es hogy kerjem meg hogy igia meg.

 11. Tamara augusztus 21, 2013 - 9:41 de. - Válasz

  Kedves Susi!
  Szeretném megkérdezni, hogy a rózsaszirom feltétlenül szükséges hozzá?

 12. Gréta augusztus 8, 2013 - 8:45 du. - Válasz

  Kedves Susy!
  ez az eljárást sikeresen elvégezte és mindkettőnknek meg kell inni vagy csak neki?

  • Susi augusztus 9, 2013 - 8:38 de. - Válasz

   Kedves Gréta!

   szerinted, ha az van írva az igézetben, hogy
   “amikor XY iszik belőle, nőjön benne a vágy irányomban”
   Akkor vajon mi lehet a válasz a kérdésedre?
   Ha varázsolni akarsz, akkor jobban kéne figyelned a részletekre!

   Sok sikert: Susi

 13. Julcsi július 12, 2013 - 7:03 de. - Válasz

  Kedves Suzy! Én ugy szeretném az italt megitatni az illetövel hogy ö netudja. Bele lehet rakni az italába? illetve csempészni

  • Susi július 14, 2013 - 3:29 du. - Válasz

   Kedves Julcsi!

   Természetesen. Csak legyen elég jó az “italod”! 😉

   Sok sikert!

 14. Edi február 14, 2012 - 10:07 de. - Válasz

  Kedves Suzi!

  Érdekes, és tanulságos cikk volt. Nem is tudtam, hogy ennyi minden található a természetben, ami vágyfokozó.
  Arra lennék kíváncsi, hogy valóban működik-e ez a bálital, bár gondolom az az első feltétele, hogy az ember higgyen benne.

  Üdvözöllek: Edics

  • Susi február 14, 2012 - 11:36 de. - Válasz

   Kedves Edics!

   Megválaszoltad a kérdésedet. 🙂

 15. Krisztina február 13, 2012 - 8:28 du. - Válasz

  Kedves Suzi!
  Nagyon érdekes volt ez a cikk! Ki is próbálom e szerelmi bájitalt.
  Köszönöm, hogy elküldted.
  A növényekről szóló írásodat is végigolvastam, sokat megtudtam róluk, és tanulságos volt.
  Köszönöm, Üdvözlettel, Krisztina

Hagyj üzenetet

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com