Szellemidézés

A szellemidézéssel foglalkozó emberek azt állítják, a szellemvilág meghatározott tagjait tudják megkérdezni, és ez által jutnak számukra fontos információkhoz pl. a jövőre vonatkozóan.

A megidézés módja sokféle lehet. A nem “hivatásos” szellemidézők különféle segédeszközöket használnak, melyeket gondosan kell elkészíteni és kezelni. Ilyen lehet pl. a Ouija tábla, vagy egy megfelelő asztal, melyre a résztvevők kezüket helyezik és az asztal bizonyos billegése által jönnek az üzenetek (asztaltáncoltatás) vagy egy inga, melynek lengései jeleznek valamit. Közös ezekben az eszközökben, hogy mindegyiket igen kis erők mozgásra bírják, így egyrészt fennállhat a csalás (akár a nem tudatos önámítás) lehetősége is, de inkább azért van szükség ezekre az eszközökre, mert csatornát teremtenek a szellemi és az anyagvilág között: a szellemi lény kis hatását erősítik fel jól érzékelhető szintre. Normál körülmények között ugyanis a szellemi lények egyáltalán nem, vagy csak nagyon kismértékben hatnak az anyagra, de ha pl. egy billegő asztal körüli emberek szellemileg kitárulkoznak, az ő kézremegésük kicsi befolyásolásával már billegésre késztethető az asztal, és így jól felismerhetőek lesznek az üzenetek. Maguk az emberek esetleg észre sem veszik, hogy valójában az ő kezük okozza a mozgást, mert amikor várakozó lelkülettel odaültek az asztalhoz és elfogadták, hogy itt szellemek fognak válaszolni nekik, kaput nyitottak arra, hogy őket a szellemvilág befolyása alá vonja és kezük remegését már nem az ő tudatuk vezérli. Ilyenkor döbbenten (és néhányan örömmel) tapasztalják, hogy “Mozog az asztal, pedig nem is mi mozgatjuk!”

A kis erőhatásra elmozduló tárgyak szinte minden esetben szükségesek a kezdő spiritisztáknak, mert másképp nem hat rájuk a szellemvilág. A csalásokat leszámítva erre nyilván azért van szükség, mert másképp észrevehetetlen lenne a szellemlények hatása.

A “haladó” szellemidézőknél, azaz a médiumoknál más a helyzet. Nekik már nincs feltétlen szükségük segédeszközre, legfeljebb az összejövetel (szeánsz) elején, hogy ráhangolódjanak a szellemvilágra. A ráhangolódás után a médium közvetlen csatornája, szócsöve lesz “valakinek”, aki válaszolgat a szellemvilágból. Ezek a válaszok lehetnek szóbeliek, ekkor a médiummal közvetlenül lehet beszélgetni, és ő a “szellem” nevében válaszolgat. Az is előfordul, hogy a médium ún. automatikus írással rögzíti a szellemvilágból érkező üzeneteket, azaz csak írja, amit “diktálnak” neki, sokszor félig öntudatlan állapotban, azaz írás közben maga sem tudja mit ír, csak ha utólag elolvassa. Azt viszont még senki sem bizonyította, hogy ilyenkor a médium valójában honnan kapja az “üzeneteket”: egy szellemtől vagy a közös tudatból merít.

Manapság úgy tapasztalom igen divatos lett a szellemidézés, s ezért sok fiatal minden előképzettség nélkül belefog. Pedig már bizonyára mind hallották, hogy EZ NEM JÁTÉK!

Aki szellemet akar idézni, mindenképpen fel kell, hogy készüljön rá!

Alapvető tudnivalók szellemidézéshez:

 • Szellemidézés előtt teljes tértisztítást kell végezni a helyiségben.
 • A szellemidézésen csakis lelkileg érett és stabil ember vehet részt.
 • Az idézés megkezdése előtt végezzen minden résztvevő tisztító (elengedő és nyugtató) meditációt, hogy ráhangolódjon az eseményre.
 • A szellemidézést vezető személy legyen tapasztalt és magabiztos.
 • A félelemkeltés szigorúan tilos!
 • A szellemidézés folyamatosan kell, hogy történjen, s a végén a szellemet el is kell bocsátani.
 • A szellemidézés után a helyiséget újra egy tértisztításnak kell alávetni.

25 hozzászólás

 1. Szia.
  Szeretnék kicsit több tudást szerezni e téren.
  Körülbelül 10 éves kpromtol foglalkoztat a spriritualitás és a tulvilági lények,jelenségek. Egyszer kétszer ugymond “kísérleteztem” idézéssel itthon természetesen bizonyos szabályokat tartva. Ugy érzem talán fogékony lehetek erre a dolgokra. Kb10 éves kpromig hetente többször volt rémálmom de elképesztő hogy mijen változatos helyek személyek lények jelenségek szerepeltek bennük. Ezeket az álmokat kinőttem. Arra is gondoltam valami/valamik energiáját üzenetét éreztem íj módon amire ugye gyermekek fogékonyabbak. Szeretnék részt venni egy tulvilági találkozáson. Egyébként drogfüggő voltam ami befolyásolta az álmaimat stb. Nevelő anyukám 4 éves koromba halt meg most pár éve nevelőapám testvére pár hónapja az anyukája (nagymamám) elég jol viseltem mindegyik esetet az utóbbi kettőt meg ojannyira hogy ugy érzem bele vághatok anélkül hogy ez befojásolna bármit is. Ha van tanácsod hogy hogy kezdjem vagy bármi útmutatás azt meg köszönném.
  Üdv Ádám 17.

  • Kedves Ádám!

   Szerintem kezd azzal, hogy kideríted mit akarsz elérni azzal, ha sikerül a szellemekkel beszélned. Tegyél fel magadnak kérdéseket és nagyon őszintén válaszolj rájuk. Olyan kérdésekre gondoltam, mint:
   Miért lesz jó nekem, ha részt veszek egy túlvilági találkozáson?

   • Bizonyítékot kapok arról, hogy van túlvilági élet?
   • Megtudhatok tőlük valamit, amit itt és most nem tudhatok meg mástól?
   • Különleges élményben lehet részem, amit mások nem éltek még át a környezetemben?
   • Ettől több vagy jobb leszek?
   • Médiumként képzelem el a jövőmet?
   • Egyszerűen csak el akarok szakadni a valóságtól?
   • stb

   Fontos, hogy tisztában légy azzal, hogy miért akarsz valamit. Amikor már ezt tudod, akkor képes leszel dönteni is arról, hogy valóban jó lesz-e neked.
   Életed célja az, hogy önmagaddal megismerkedj, ezért a tudatossá válás nagyon fontos amikor spirituális dolgokkal akar valaki foglalkozni. Tégy mindent tudatosan, vagy úgy is mondhatom “akarattal” és tiszta fejjel!

   Minden jót!
   Susi

 2. Szia Suzi.
  Apukám 07.04-én halt meg, hirtelen. Láttam meghalni, ezért nem mondható, hogy stabil állapotban vagyok. Megpróbált visszajönni, de végül nem ment neki, és nyugodt mosollyal eltávozott.
  A hamvai most itthon vannak, de nem akarom megzavarni a nyugalmát, amíg el nem szórtuk kívánsága szerint.
  Az ismerőseim között nincs médium sem, olyanhoz nem szeretnék menni, aki átver, de meg kell kérdeznem aput pár dologról, mert nem hagy nyugodni. Azért sem, mert voltak problémáink és nem tudtuk megbeszélni (ugye ilyenkor mindenki jön azzal h tudta h szeretem, ő is szeretett, stb, én ebben biztos is vagyok, de szeretnék pár dolgot megkérdezni tőle).
  Ha megfelelek majd a kritériumoknak, szerinted hogy kezdjek majd hozzá? Azt tudom, mi a kérdés amivel azonosítani tudom majd, hogy tényleg ő e az.

  • Kedves Mass!

   Sajnálom, hogy elvesztetted az édesapád. Bizonyára nagyon hiányzik. De ne sürgesd a beszélgetést.
   Egyenlőre gyakorold a meditációt, és az elméd kiürítését.
   Ha megfelelően le tudsz csendesedni, akkor felteheted majd neki a kérdéseidet, és megkapod a válaszait is. Csak figyelj!

   Szeretettel: Susi

 3. Szia! Nincs semmiféle kellékem a szellem idétéshez azt akarom meg tudni h otthon h kell idézni és mi kell hozzá ja,és mit kell mondani, sürgős lenne mert 3 óráig meg szeretném csinálni

 4. lehet van ilyen de engem nem nagyon érdekel ha valakit megbántottam akkor bocsi mindenkinek

 5. a szellemidézés egy kurára nagy hülyeség

  • Számodra ezek szerint az. De akad, aki számára nem. Ebben a világban sok mindennek van létjogosultsága! Mindenki olyan világot teremt magának, amilyet akar. Akár ilyen színvonalon aluli kritikusként is jól érezheti magát.

 6. Kedves Susi voltam egy helyen , egy lakásban , egy szobában ahol egy idő néni halt meg , nem is ekkor inkább mióta Keresztapám meg halt azóta valami megváltozott :/ Volt mikor a kertünkben korom sötétben láttam valami , nem tudom el mondani mi volt , inkább egy fehér árny , hasonlított keresztapámra de nem vagyok biztos benne , a rémálmok gyötörnek évek óta , és mióta voltam ennek az öreg néninek a szobájába házába valami megváltozott bennem , kényszerít arra hogy megöljem magam :/ kísért álmaimban és sokszor akkor is ha ébren vagyok :/ látomások , gondolatok , érzések fognak el sokszor fura érzések , fájdalom és kínt érzek. Úgy érzem mintha megbolondultam volna :/ de hisz minden más téren tök normális vagyok így nem tudom mitévő legyek! Ha esetleg erre tudsz valamit írni , tanácsolni megköszönném! Hozzá teszem sose hittem ezekben a dolgokban de mióta történnek fura dolgok kezdek aggódni :/

  • Kedves JimStreet!

   Szellemek elűzésének legjobb módja, ha végiggondolod, hogy Te vagy a főnöke a saját világodnak, s csak az lehet ott, akit te beengedsz. Ez után pedig határozottan el kell küldened a téged megkörnyékező szellemi lényt. Használhatod nyomatékként az alábbi varázslatot is: http://varazslatfaktor.hu/blog/szellem-eluzese/

   Minden jót: Susi

 7. Kedves Susi!
  Életem nagy álma hogy boszorkány legyek.De nem olyan rossz,kártevő…Jó és olyan aki majd segít valakinek.De én csak 12 éves vagyok.Már kiskorom óta a szüleim tagok egy klubnak.És magam szoktam lenni otthon.Akkor a közelemben érzek valakit.Néha a Tv elalszik magától és hideg szél is fúj…Akkor nagyon félek.Már az miatt 3-szor a korházba kerültem.De a szüleimnek azt soha nem mondtam el.Nem mentem templomokba sem.Egyszer egy pap tömjént hozott és én összeestem.Egyszerűen nem birom azt a szagot.Susi,kérlek segíts nekem.Előre is köszönöm 🙂 -Mira

  • Kedves Mira!

   Jó lenne, ha a filmeken látottakat, vagy a könyvekből olvasottakat nem kevernéd össze a valósággal. Olvasgass itt a BosziPláza tanulós oldalain, és rájössz, hogy a boszorkányság valójában egészen más, mint amiket fantáziálsz róla.

   Jó tanulást: Susi

 8. Sziasztok!

  Szasza:
  11éves

  Szeretnénk asztalos vagy akármilyen szellem idézést végezni mert érzünk és láunk dolgokat. az egyik családtagom meghalt. Mostanában ideges vagyok és szerintem üzeni akar valamit.akármilyen szellemidézést szeretnék csak nincsen benne gyakorlatom. Javasolatodat szeretném kérni hogyan
  és mivel csináljuk . Előre is köszönöm a választ.

  Sziasztok:

  Laura vagyok 12 éves

  A segítségeteket szeretném kérni egy számomra fontos dolod miatt. Mostanában rendszeresen előre almodok dolgokat. De engem még nem is ez zavar a legjobban hanem egyszer amikor hülyeségből az egyik barátnőméknél az olyan sötét pincében mászkáltunk ahol szószerint nem lehet látni semmit. Egyszeraz egyik kanyarnál egyszercsak egy emberi árnyat láttam. Én egy kicsit lemerevedtem de nem volt annyi eszem hogy jobban meg nézzem. Ugye hárman voltunk a szasz a lilla és én de amikor megtorpantam a lilla megkérdezte hogy miért álltam meg . Ebből azt szőrtem le hogy ő nem látja csak én. És amikor kimentünk ott volt egy fekete zászló. Kérlek segítsetek mert szeretnék vele kommunikálni ezért szeretném ha leírna valaki nekem egy módot hogy kell szellemet idézni. Előre is köszönöm mindenkinek!!!!

 9. megszeretném kérdezi hogy ezek a szerelmi varázslatok tényleg működnek? érdemes bele kezdeni? van egy srác a suliban aki nagyon szeretek mert elég közel állunk egymáshoz, 3 éve ismerem, de csak barátok vagyunk és szeretném h közelebb kerülnénk egymáshoz , ezért is szeretném kipróbálni a szerelmi kötést vagy a voodo varázslatot. vajon meik jobb ? meiket ajánlod? ha nincs gyakorlatom , anélkül is meglehet próbálni?

  • Kedves Stargirl!

   Kezdjük ott, hogy vajon szerelmi varázslat ügyben, miért a “Szellemidézés” témánál kérdezel?
   Aztán folytassuk azzal, hogy ha efféle “próbáljuk ki” játéknak tekinted a varázslást, akkor miért kérdezed, hogy működik-e?
   Végül pedig az ajánlatom az lenne, hogy előbb tanulj meg írni, – például ne hagyd ki a “ly” vagy “j” betűket, ha nem tudod melyik lenne a helyes, használj nagybetűket, valamint központozást is, – hogy érthetővé tedd az írásodat. Tiszteld meg azt, akitől kérdezel azzal, hogy ne neki kelljen kitalálni mire is vagy kíváncsi.
   Szóval van még mit tanulnod, mielőtt érdemes lenne belefognod egy szerelmi mágiába.
   Minden jót: Susi

 10. Sziasztok! A segítségetekre lenne szükségem…. az apám 12 évvel ezelőtt meghalt… Ő egy nagyon gazdag plasztikai sebész volt… 6 éves koromban adott nekem egy nagy ékszer dobozt, melyben 18 db meglehetősen értékes csecsebecse volt…. soha nem adta be a zálogházba az apámra való tiszteletem jeléül, pedig több milliót érnek… azóta az életem megváltozott. 17 és fél éves vagyok. kb fél éve intézetbe kerültem, ahonnan két hónapja megszöktem… máról a holnapra élek, szállásom se sokáig lesz…. megfordult a fejembe, hogy beadom az ékszereket…de amikor az ötletem jött, aznap este apuval álmodtam,aki álmomban azzal vádolt, hogy a gazdagságért cserébe eladtam az emlékét? szerintetek apa tényleg így gondolja? mit tegyek?

  • Kedves Morthisa!

   Kizártnak tartom, hogy apukád szelleme mondott volna ilyesmit. Ez a Te “lelkiismereted” volt, aki a hited szerint szólt hozzád. Ha olyan sokat érnek azok az ékszerek, akkor elég lenne tán egy részét eladnod ahhoz, hogy rendbe tedd az anyagi helyzetedet. De azért gondold meg mire költöd el az értük kapott pénzt, hiszen jöhet még olyan idő, amikor életmentő lehet.

  • Kedves Suzi! Édesanyám 7 éve halt meg , Ga testvérem 6eve a lelkibekemet akkor találtam meg a mikor a párom haza állított egy cica val azóta nyugodtan tudok aludni ,de meg mindig történtek dolgok ami megmagyarázhatatlan
   .

 11. sziasztok!

  Tudom,butaságnak fog “hangzani” amit írok,de…
  Már gyerekkoromtól fogva megérzek dolgokat és mostanáig nem igen foglalkoztam ezzel!Nem is hittem ebben meg minden…A megérzéseim pedig általában beszoktak jönni….
  De az egyik éjszaka arra ébredtem,hogy pokolian fura érzésem van és a kutya eszeveszettül morog…Nos nem tudom mi is történt valójában,de nagyon megijedtem ,azóta sajnos ez már szinte rendszeressé vált és most már kezd idegesíteni a dolog…Párom persze csak nevet az egészen :/
  Tud valaki tanácsot adni? Mit csináljak?

 12. Sziasztok. 14 éves vagyok.

  Mi a barátaimal már egyszer ki probálzuk a suliba az egyik lány wc-be ahova senki se jár na olyan 5 en lehetunk de mi úgy csinaltuk hogy a fixeket szalvetába csomagoltuk be es utana kinyitutuk oket es ott volt velunk egy szellem mindenki mashogy láta a szellemet én pl.a elhunyt dédimet látam a tobiek meg az o szerreteiket és uttana pedig visza probaltuk kuldeni de eloszor nem ment de aztan sikerult. de orulok hogy lathatam a dedimet

 13. sziasztok! 12 éves vagyok.

  Kedves Nefes szerintem ez a web oldal nem hülyeség !! Lehet hogy neked és egy csomo embernek nem tetszik.De meg van rá a megoldás nem kell ilyenekett nézned és olvasnod ha nem érde kell.. Az ilyenek véleményére senki sem kiváncsi!!! Na ENYI!!! 🙂 én ezt kiprobáltam és eloltodot a gyertya mi 2 en csináltuk és egy halk sikolyt halotunk ezt meg a saját tapasztalatom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 14. Istenem…felnőtt emberek hogyan lehetnek ennyire naívak??! Einsteinnek igaza volt:két dolog határtalan:az emberi ostobaság és a világegyetem…

 15. Hello! Érdeklődni szeretnék hogy szellemidéző tanfolyamot mikor fogsz tartani ? vagy lesz e egyáltalán. lengyel pálcát használok a szellemekhez és meg is találom őket és a halott lelkek hazavezetését is megcsinálom és tökéletesen működik. Ahol a szellemidézést tanultam ott egyáltalán nem volt jó nem használtunk Quija táblát. tudsz nekem ezekben segíteni? Ja és zseniális a honlapod! Előre is köszönöm a válaszod

  • Kedves János!

   Szellemidéző tanfolyamot várhatóan sohasem fogok tartani, mert nem foglalkozom vele.
   Remélem ettől még továbbra is olvasója maradsz a BosziPlázának! 🙂

   Minden jót: Susi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com