Hogy mi a csuda az az Icovellavna?

Nem más, mint a boszorkányos körökben jól ismert és sokat használt „kelta csomó„, melyet ábrázolásaikban használtak a kelta művészek.

A kelták különleges csomói a folyamatosságot, a végtelen energia áramlását szimbolizálják, egyszerre képviselik a múltat, a jelent és a jövőt. Ezeknek az ősi pecséteknek boszorkányos erőt is tulajdonítottak, egykoron előszeretettel varázsoltak velük, ezért csomómágiának is nevezik azokat.

Tudd meg, milyen üzenetet tartogatnak számodra!

Csendesítsd le elmédet, és válassz egyet a 6 szimbólum közül, és a kép alatt elolvashatod, mit árul el rólad.

1./ Az élet fája

Hatalmas lehetőségek vannak benned. Gyökereid mélyen a Földbe nyúlnak, szilárd és biztos alapokat építesz magadnak. A földelés minden helyzetben előnyös számodra. Fontos, hogy két lábbal állj a földön, megéld mindazt, amit szívből szeretsz. Érezd át a Föld energiáit, tölts minél több időt a természetben, a szabad levegőn.

Vigyázz a gerincedre és a derekadra. Emlékezz a mondatra: „Amint fent, úgy lent!”.

2./ A belső tűz

Választottad a tűz és a Főnix, mely a szent átalakulás, a tűz általi megtisztulás és újjászületés madara.Nagyon ambiciózus ember vagy, tele energiával és szenvedéllyel. Fényes tűz ég a lelkedben is, viszont hajlamos lehetsz önmagadat is felégetni. Olykor túlpörögsz, mert túl sok mindent szeretnél elérni egyszerre, vagy túlzottan nagy hévvel akarod megvalósítani a céljaidat. Jól jársz el, ha fokozatosan táplálod csak a tüzed, mert így biztos sikert arathatsz.

3./ A Nagy Sárkány

A Föld Lelke tiszta hangon beszél ezen a kelta csomón keresztül. A te hatalmad mérhetetlen és nagy örömöt hozhat életed a mások életében is: inspirálsz és segítesz. Elképesztő belső erővel rendelkezel, képes vagy bármikor boldogságot, örömet varázsolni az életedbe. Amikor rájössz, hogy az igazi erő benned van, készen állsz arra, hogy megváltoztasd azokat a dolgokat is, amelyeket nem szeretsz. A legtöbb erőt a természetből gyűjtheted, ezért fontos, hogy minél több időt tölts a szabadban.

4./ A pentákulum

Ha ezt a kelta csomót választottad, a saját erőd és a védelem a legfontosabb számodra. Tudnod kell, hogy elérkezett az idő egységbe gyúrni a lelki/spirituális és a fizikai világodat. Csak ez által hozhatod egyensúlyba az életed, hisz mindkettő egyaránt fontos, egyikről se mondj le a másik érdekében. Különleges varázserő rejlik benned, amikor egyensúlyban vagy önmagaddal, és ilyenkor valójában bármire képes lehetsz. Csillagként ragyogsz, a külvilág is érzi a szívedből áradó melegséget és fényt.

A máj méregtelenítése csodákat tehet.

5./ A Macska csomó

Ha ezt a kelta csomót választottad, a gyorsaság és az agilitás érzésével dolgozol. Kifejezetten rugalmas típus vagy, éppen ezért mindig el tudod kerülni a kellemetlen szituációkat az életedben. Különleges lehetőségek várnak rá, még ha ebben a pillanatban nem is látod a megfelelő utat. Védelem és gondoskodás alatt állsz. Minél többet tudsz önmagadról, a világot is annál mélyebben ismered meg.

6./ Az Isteni napraforgó

A szíved nyitott könyv, meleg és barátságos energiát sugároz. Szívesen segítesz másoknak, a támogatásért pedig nagyon sokan hálásak neked. A benned lévő mágikus erőt akkor tudod a leginkább hasznosítani, ha időnként önmagadra is szánsz időt. Pihenj és töltődj új energiákkal, amikor csak teheted, hiszen éppen ez a kulcsa a sikernek.

Vigyázz a térdedre, ha van egy kis túlsúlyod. A mély légzés elengedhetetlen ahhoz, hogy nyugodt és kiegyensúlyozott lehess.

(Forrás: magicalrecipesonline.com)