Csillagjegyed többet árul el a személyiségedről, mint gondolnád. A horoszkópodból sok mindent megtudhatsz magadról, a lehetőségeidről, a veled született képességeidről (Lásd: Mágikus horoszkóp). Még azt is megmutatja neked, hogy vajon milyen boszorkány lapul a lelkedben.

Olvasd el, Te milyen boszi vagy a csillagjegyed szerint?

Kos = Vér boszorkány

A Kos jegyében született  boszorkányok áldottak azzal a képességgel, mely által hatalmas erejű varázslatokat tudnak végrehajtani akár egyetlen szál gyertyával. Képesek megszelídíteni az energiák áramlását. Nincs szükségük arra, hogy komolyabb tanulmányokat folytassanak a Tűz-mágiával kapcsolatosan, mert ösztönösen jól használják azt.

Bika = Elf boszorkány

A Bika jegyűek ösztönösen érzik a Föld és a természet erejét. Születetten vonzódnak a gyógynövényekhez, és mindig pontosan tudják, milyen bajra milyen főzetet érdemes készíteni. Elemi energiáiknak köszönhetően a szexuális-mágia szakértői.

Ikrek = Energia boszorkány

Az Ikrek jegyében született boszorkányoknak természetes képességük van arra, hogy érzékeljék a körülöttük lévő energiaszintek változásait. Rendkívül erősek a megérzéseik, érzékeny intuícióval rendelkeznek, és könnyedén küldhetnek és fogadhatnak energiákat múlt, jelen és jövő időben.

Rák = Konyhai boszorkány

A Rák jegyű boszorkányok hajlamosak arra, hogy mágikus munkájukat a konyhai tevékenységek körében teljesítsék ki. Kiválóan hasznosítják az élelmiszerek, fűszerek energiáit. Pontosan tudják, mit készítsenek az összetört szív gyógyítására, de arra is, ha szerelmi kötés a céljuk. Ők főzik a legjobb bájitalokat.

Oroszlán = Elbájoló boszorkány

Az Oroszlán jegyben született boszorkány pontosan tudja, hogyan hívja fel magára a figyelmet, hogyan csavarjon másokat egyszerűen az ujja köré. Könnyedén hipnotizálja az embereket és az állatokat is. Pillanatok alatt vesz le bárkit a lábáról, napfényként sugárzó vonzerejének nem könnyű ellenállni.

Szűz = Remete boszorkány

A Szűz jegyűként született boszorkány a varázslás minden csínját-bínját ismeri. Rendkívül hatékony a mágikus gyakorlatban mindaddig, amíg más nem vonja el a figyelmét. Különösen eredményes, amikor a természetben egyedül gyakorolja praktikáit. A csend, a nyugalom felébreszti tehetségét.

Mérleg = Zene boszorkány

A Mérleg jegyű boszorkányok inspirációval áldottak, erőteljesek a művészi képességeik. Különleges érzékük van a zenéhez. Leghatásosabban úgy varázsolnak, ha igézeteiket inkább éneklik, vagy zenei aláfestéssel, ritmusban mondják.

Skorpió = Éjszakai boszorkány

A Skorpió jegyű boszorkány számára az éjszaka a legjobb időszak, akkor érzik legerőteljesebben az inspirációt, amikor a csend uralkodik és a sötétség dominál. Ez a sötétség nem összekeverendő a gonosszal! A Skorpió jegyű csak nagyszerűen érzékeli a rejtett dolgokat. Amikor éjjel megpillantja a holdat, és a csillagos égboltot, segítségükkel mágiáját a legmagasabb szintekre emelheti.

Nyilas = Villám boszorkány

A Nyilas jegyű boszorkányra azt mondják, hogy Zeusz / Jupiter / Thor gyermeke.  Erősen tud koncentráltan gondolkodni, és energiáját arra összpontosítani, amit el szeretne érni. Bölcs, tisztességes, és nagy erejű mágiát képes mozgatni. Céltudatos, és meg is valósítja a vágyait. Egyik legjobb varázsló módszere, hogy tenyerébe fókuszálja céljait, majd mint a mennydörgés és a villám, kirobbantja onnan a megvalósulás felé.

Bak = Zöld boszorkány

A Bak jegyű boszorkány elsősorban a természet szülötte, de városi környezetben is jól megállja a helyét. Erős energiáját a mindennapi életben, és a munkában is remekül hasznosíthatja. Különösen jó hatásfokú az a mágia, amit egy fa ölelésében végez. Amikor átölel egy fát, és eggyé válik vele, energiát küldhet a jövőbe, és ezzel hosszabb távúvá teheti szertartásának hatását.

Vízöntő = Csillag boszorkány

A Vízöntő jegyben született boszorkány különösen vonzódhat a csillagokhoz, az univerzum rejtélyeihez. Mindent tud, ami az égboltról, a csillagokból kiolvasható és ezt remekül használja elveszett, elfelejtett dolgok megtalálásához. Éjszakai sétái során bármilyen tudást megkaphat, hiszen az univerzum mindig a segítségére siet, és megválaszolja kérdéseit. Varázserejét a csillagok alatt tudja legjobban kibontakoztatni.

Halak = Tündér boszorkány

A Halak jegyű boszorkányok könnyedén összefonódhatnak a Tündérvilággal. Nem ritka, hogy átlátnak a fizikai síkon túli világba. A tündérek meghallják hívásukat, és a – természet védelmével foglalkozó – boszorkány könnyedén létesít velük gyümölcsöző kapcsolatot. Virágokkal, lepkékkel, a természet szépségeivel képesek csodát hozni e világba.

(forrás: your big cheese)