Cél: Akár több kívánság valóraváltása
Helyszín: az oltárodnál
Időzítés: reggelente
Kellékek:
  • tál
  • fehér gyertya
  • minden kívánságodnak 1-1 gyertya a megfelelő színben
  • aprópénz

Szerezz be egy legalább mélytányérnyi nagyságú tálat erre a célra. (Javaslom, hogy egyszínű legyen.)
Kívánságaid szerinti színű gyertyákat egymás után meggyújtva, cseppents néhány csepp viaszt mindegyikből a tálad aljára, majd egy fehér gyertyát ragassz a tál közepére.

A különböző színek jelölik az eltérő kívánságaidat és céljaidat, míg a fehér mindenek harmóniáját adja. A fehér gyertya vagy te magad.

Minden reggel, gyújtsd meg a gyertyát, amikor felkelsz, és tegyél egy érmét (aprópénzt) a tálba. Legyen ez a jókívánságod a világnak, arra a napra.

Néhány percig gondolj örömmel arra, hogy ez milyen csodálatos nap lesz, majd oltsd el a gyertyát, mielőtt elhagynád a szobádat. Ezt ismételd meg minden nap!

Ha valamikor is nagy szükséged van egy kívánság teljesülésére, vegyél el egy érmét a tálból, és, vagy ültesd el tápanyagban gazdag földbe (megteszik a házi növények), vagy dobd bele folyó vízbe, így a szükséged üzenete körbejárja a földet.

Mikor a tál megtelt érmékkel, néhányat kivéve (ezek a magok mindörökre megmaradnak a táladban) mindet használd fel véletlenszerű jótettekre, mint például ajándékra a szomszéd gyerekeinek vagy egy hajléktalan megsegítésére. A jótékonyságod háromszorosan térül meg neked, hogy mindig fenntartsa a földi és mennyei jó szándék mágiáját.

Nem megy egyedül?

Ha úgy érzed, szükséges némi segítség ahhoz, hogy biztosan jól sikerüljön a varázslatod, akkor erre is van mód. Szívesen segítek.

Hogy hogyan?

INFÓK ITT...