Minden nőnek van titkos, mágikus képessége, melyet egyesek akár önmaguk előtt is letagadnak, vagy csak nem ismernek fel önmagukban. Ők azok, akik “elrejtik a seprűjüket a kamrában”, és nem akarnak tudomást venni lényük varázslatos részéről. Ha Te is ilyen vagy, de most mégis vetnél egy pillantást boszorkány énedre, akkor nézd meg jól e seprűket és válaszd ki a neked valót!

A kiválasztott seprű alapján Te …

1. Vállalkozó szellemű boszi vagy

Remekül hallgatsz megérzéseidre, és szívesen próbálsz ki új dolgokat is. Tevékenységeidben gyakran megengeded magadnak, hogy “boszorkány erőd” vezéreljen, és ezzel elkerülöd a veszteségeket vagy kockázatokat. Aktívan szereted tölteni a szabadidődet, és szívesen vagy együtt a barátaiddal.

2. Vezetőnek születtél a boszorkányok között

Arcod kifejező, mágikusak szavaid, igazi karizmatikus egyéniség vagy. Gondolkodásodban előre látó és logikus vagy. Bámulatos az intelligenciád, és sokszor előre megérzed az eljövendő eseményeket. Nincs szükséged külső eszközökre ahhoz, hogy hasznos tanácsokat adj a hozzád fordulóknak.

3. Hatalmas boszorkány vagy

Képességeid kiterjednek mások érzelmi befolyásolására, miközben jó barátságot ápolsz velük. Annak ellenére, hogy erős vezetői képességekkel rendelkezel, mégis gyakran másokat helyezel magad fölé, és elvarázsolva őket irányítod tetteiket a háttérből.

4. Tökéletes boszi vagy

Imádod a kifogástalan rendet, szereted, ha mindennek megvan a maga helye, és ott is tartózkodik. Igazi tökéletességre törekvő boszorkány vagy, és másoktól is elvárod, hogy tartsák be a szabályaidat. Sokan csodálnak és elismerik a képességeidet, de jó ha tudod, hogy nem könnyű tartani veled a lépést.

5. Boszorkány mentor vagy

Különleges képességed van arra, hogy mások motivációit érzéked, és így könnyedén inspirálhatod őket. Ennek köszönhetően remek tanácsadó, mentor lehetsz. Nehézséged csak akkor van kapcsolataidban, ha hűtlen személyek csatlakoznak hozzád. A bizalom ugyanis alapvető követelmény nálad. Ha ez megvan, akkor viszont remek tanára vagy az ifjú boszitanoncoknak.

6. Kemény boszorkány vagy

Megvan a magad véleménye a dolgok menetéről, és ragaszkodsz is elveidhez. Mindezt elvárod azoktól is, akik hozzád csatlakoznak. Kapcsolataidban könnyedén felfedezed a hamisságot, a csalást és az igazságtalanságot, amit nem viselsz el. Szereted, ha neked van igazad, és nehezen viseled, ha valaki szembeszáll veled.

7. Úttörő boszi vagy

Sosem vagy hajlandó beállni a nyájba. Szereted, ha a saját fejed után mehetsz, és szívesen vagy “fekete bárány” a sok fehér között. Imádod a változást és a változatosságot, szívesen próbálsz ki új “trükköket”. Nem halogatsz a tökéletes pillanatra várva, hanem nekifogsz, és megoldod az adódó problémákat azzal, amid van, ott, ahol vagy.

8. Álmodozó boszi vagy

Lírai és ábrándozó személyiségednek köszönhetően bizalmi kapcsolatot ápolsz a többi boszival: olvasol bennük és érzed őket. Ezt sokan kedvelik, és odafigyelnek szavaidra, melyek olykor még akár csöpögősen kedvesek is lehetnek. Nagy jelentőséget tulajdonítasz a megjelenésnek, így lehet, hogy többet költesz ruházkodásra, mint mások.

9. Introvertált boszi vagy

Élvezed a hétköznapokat és szívesen végzel akár rutin feladatokat is, ha ezt egyedül, a saját elképzelésednek megfelelően teheted. Nincs szükséged másokra, szeretsz egyedül lenni, tenni, élni. Szívesen elvonulsz távoli, szép helyekre is, ahol elhagyhatod a gondolataidat, és belemerülhetsz a csendes meditációba. Befelé tekintve tanulsz, megértesz és fejlődsz.

10. Utazó boszorkány vagy

Nem kedveled a rutinokat, így gyakran változtatsz életmódodon. A munka számodra egy igazán kreatív ugródeszka kell legyen, amit gyakorta váltogatsz is. Imádsz új helyekre utazni, ahol még sosem jártál, és ahol új emberek tapasztalataiból tanulhatsz. Az élet számodra a változatosság, a változás színtere.

(Forrás: mssnaturalbeauty)