Mercy története:

Sherrie Khun tulajdona ez a 18 cm magas kísérteties baba. Az eBay-n talált rá, s még mielőtt megvette volna, az eladó figyelmeztette hogy Mercy nagyon aktív és a kézhezvétele után semmilyen felelősséget nem vállal az esetleges következményekért.

mercy_baba

A nőt azonban ez sem tántorította el mivel már több mint húsz éve foglalkozott paranormális tevékenységekkel és az évek során sok tapasztalatot szerzett.

Sherrie elkezdte fényképezni a babát. Azt mondta, ez az első dolga, amint új szellem-járta tárgy érkezik otthonába, de ezenkívül infravörös videót is használ, valamint rengeteg kutatást is végez rajtuk. Mercy esetében nagyon furcsa fényjelenséget figyelt meg, már arra gondolt hogy csak az önszuggesztió ereje miatt lát ilyesmit. „Egyik este felébredtem és láttam hogy a baba nincs a polcon. Arra gondoltam hogy leesett, de amint körülnéztem, megláttam hogy a polc előtt a saját lábán áll.

Nézz be élőben egy kísérteties babaházba!

Az alábbi linken keresztül bárki betekintést nyerhet egy kísértet-járta babaházba. A kamera 7 másodpercenként frissíti a képet. Előfordulhat hogy kis időre eltűnik a kép, de néhány másodperc után ismét látható. Gyakran figyelnek meg különös jelenségeket, szellemalakokat a házban, illetve egy fekete macska is lakik itt, de ő valódi.
Katt ide: http://www.dollhousecam.com

Seben Roland gyűjtése