Cél: Megerősítés, hogy jól menjen másnap a tárgyalás
Helyszín: Oltárod
Időzítés: a tárgyalás előtti éjjel
Kellékek:
  • narancsszínű gyertya
  • tűzgyújtó szerszám

Jogi ügyeknél fontos tényező, hogy mennyire vagyunk képesek több szemszögből is áttekinteni az ügyünket, hiszen ennek köszönhetően tudunk csak felkészülni a ránk váró nehézségekre. Az alábbi varázslattal ezt segítjük elő.

Fogj egy narancsszínű gyertyát, és tisztítsd meg. Ülj le a földre vagy egy asztalhoz, amit oltárként használsz, tedd magad elé a narancssárga gyertyát és gondolatban vedd körül magadat egy energia burokkal, hogy semmi meg ne zavarjon.

Légzéssel tisztítsd meg magadat.

Gyújtsd meg a gyertyát.

Koncentrálj a pered jelenlegi helyzetére, s kérd meg szellemi segítődet, hogy mutassa meg neked más érintettek szempontjából is azt ami van. Sorban menj végig az a saját, majd az ellenfél és ügyvédjének nézetein, a bíró meglátásain.

Végy néhány mély lélegzetet, és fújj ki magadból minden ellenérzést vagy haragot, amit az üggyel kapcsolatban magadban őrzöl.

Most játssz le a fejedben különböző forgatókönyveket a lehetséges folytatásokról. Igyekezz reális maradni! Legyél minél inkább tényszerű és válaszd ki magadnak a számodra lehető legjobb megoldást, s kezd el azt erősíteni. Lásd egyre tisztábban a képet, s érezd át az örömöt, amit ennek megvalósulása okoz neked.

Küldj pozitív energiákat a résztvevőknek, hogy ők is szeressék azt, amit te kívánsz. Bízz benne, hogy megtaláltad a lehető legjobb megoldást mindannyitok számára.

Képzeld bele magadat a helyzetbe, amikor ott állsz a bíróság előtt, és felkészülten várod a tárgyalást.

Legyél biztos önmagadban és a sikerben.

Oltsd el a gyertyát.

Nem megy egydül?

Ha úgy érzed, szükséges némi segítség ahhoz, hogy biztosan jól sikerüljön a varázslatod, akkor erre is van mód. Szívesen segítek.

Hogy hogyan?

INFÓK ITT...