Cél: a legjobb varázslat MLM hálózatépítői  sikered érdekében
Helyszín: szabadban, egy szent körben vagy az oltárodnál
Időzítés: a legerőteljesebben segítő nap a varázslathoz a csütörtök, növekvő holdnál, de bármely napon a Jupiter óra jó lehet.
Kellékek:
  • egy aranyszínű, egy vörös, egy zöld és egy lila, és egy kedvenc színű gyertya, ami téged jelképez
  • egy szál friss vagy szárított bazsalikom
  • türkiz vagy hegyikristály
  • egy patkó alakú mágnes
  • egy kis papír és kék színű toll vagy ceruza
  • fém- vagy kerámiatálka a hamu számára

Ez a varázslat a kifejezetten sikeressé válni akaróknak készült, hogy sikeresek legyenek. Ha elvégzed ezt a rituálét, biztos lehetsz benne, hogy ezzel a cselekedeteddel magadhoz vonzod a remélt jólétet.

Helyezd el a gyertyákat félkörben az oltáron. Azt rakd középre, amelyik téged jelképez. Ezzel a gyertyával szorosan szemben fektesd le a mágnest, szárai a gyertya felé mutassanak.

Mindezek elé tegyél fém- vagy kerámiatálkát a hamu számára. Jobb oldalra rakj egy pohár vizet. A bazsalikomot tedd a mágnesre, végül a követ dobd a pohárba.

Gyújtsd meg a gyertyákat, azzal kezd, amelyik tőled balra és a legtávolabbra esik. Miközben meggyújtod a lángot, minden alkalommal mondd hangosan:

Megérdemlem a jólétet.”

Akkora beleéléssel mondd, ahogy csak tudod.

Ha már mindegyik gyertya ég, ülj le eléjük, és gondolj arra, milyen jó, hogy az élet eléd hozta ezt a weboldalt. Küldj szeretetet és jókívánságokat az oldal kitalálóinak és készítőinek. Fontos, hogy ezt megtedd, hiszen az ő jólétük hozhatja meg a tiédet is. Légy hálás a lehetőségért! Örülj, hogy a jólét, amire egész életedben vágytál, most itt van a küszöbödön. Képzeld el magad benne, lásd önmagadat, hogy milyen boldogan és gondtalanul élsz annak köszönhetően, hogy sok olyan ember regisztrál alád, akik szintén megértik, hogy itt közös érdek a siker. Merülj el kicsit annak élvezetében, hogy végre jó úton vagy.

Ha úgy érzed, hogy felkészültél, írd le a papírra a következő (vagy ehhez hasonló) kétsorost:

Mindenem megvan, kezdhetek bármit az életemmel,
minden nap bőségesen árad hozzám a pénz és a siker.

Égesd el a papírt, közben hangosan ismételgesd a kétsorost.

Dobd az égő lapot a tálkába, és gondolj arra, hogy áldott lesz az életed új barátaid által, és nekik köszönhetően végre jólétben élhetsz.

Tegyél a pohár vízbe egy kevés hamut, a maradékot pedig fújd szét a négy égtáj felé. Oltsd el a gyertyákat, balról jobbra haladva. Idd ki a vizet. Hagyd megszáradni a követ.

A mágnest és a követ legalább egy hétig tartsd állandóan magadnál.

Ha ennyi idő alatt nem észlelsz változást, a következő csütörtökön ismételd meg az eljárást.

Nem megy egyedül?

Ha úgy érzed, szükséges némi segítség ahhoz, hogy biztosan jól sikerüljön a varázslatod, akkor erre is van mód. Szívesen segítek.

Hogy hogyan?

INFÓK ITT...