Cél: Hogy a bíró a neked legjobb döntést hozza.
Helyszín: oltárod
Időzítés: Hold a Mérleg jegyében, ha lehet július vagy december hónapban, amikor a nap a legfényesebb az égen, azaz a déli órákban.
Kellékek:
  • egy darab papír
  • a legkedvesebb tollad vagy színes ceruzád
  • olló
  • királykék gyertya (még jobb, ha sószélű a gyertya)
  • tűzgyújtó szerszám
  • tűzálló tál
  • arany színű csomagoló papír, vagy pici doboz, vagy kendő

Ha már közeleg a bírósági ítélethozatal, fogj egy papírt, és írd fel rá az összes lehetséges ítéletet, ami várható. Ha úgy gondolod mindent összeszedtél, akkor egy ollóval vágd szét a papírt úgy, hogy minden egyes ítélet-lehetőség külön papírdarabon legyen.

Válogasd szét a papírokat aszerint, hogy melyik ítélet lenne számodra jó és melyik az, ami rossz lenne.

Fogj egy királykék gyertyát (még jobb ha szentelt sóval körülvett gyertyát szerzel be!), és gyújtsd meg. Tégy mellé egy tűzálló tálat, és a rossz ítéleteket tartalmazó papírokat egyesével gyújtsd meg a gyertya lángjával, dobd a tűzálló tálba, s miközben elhamvad, gondolj arra, hogy ez a lehetőség megszűnt. Égesd el mindet, s a fennmaradó hamut mosd a lefolyóba, hogy végképp eltűnjön.

A jó ítéleteket tartalmazó papírokat fogd kezedbe, úgy, hogy a számodra legkívánatosabb ítélet legyen alul. Legalább 20 cm-rel a gyertya lángja fölött körözz velük háromszor, s közben gondolj arra, hogy a tűz energiát ad nekik a megvalósuláshoz.

Hajtsd össze a papírokat amennyire kicsire csak tudod, és tedd egy arany színű csomagoló papírba, dobozkába, vagy kendőbe, s tedd a párnád alá a tárgyalás lezajlásáig, mint egy amulettet.

Nem megy egydül?

Ha úgy érzed, szükséges némi segítség ahhoz, hogy biztosan jól sikerüljön a varázslatod, akkor erre is van mód. Szívesen segítek.

Hogy hogyan?

INFÓK ITT...