Cél: Hogy megtaláld magadban a tökéletességed
Helyszín: Egy nagy tükör előtt végezd el a varázslatot
Időzítés: Kezd hétfőn este, növő Hold idején.
Kellékek:
  • Egy tál jó minőségű virágföld (ne legyen benne növénymaradvány vagy kő)
  • sárga gyertya
  • 1 nagy tükör, amiben egész tested látod, ha elé ülsz
  • Pacsuli, jázmin vagy fahéj olaj
  • 1 kis virágcserép
  • 1 virág vetőmag, amit szeretnél „felnevelni”

Kend meg a gyertyát a választott illóolajjal. Ülj le a tükörrel szemben, és tedd a tál földet a tükör és magad közé.

Gyújtsd meg a gyertyát, majd nézz mélyen a tükörbe. Koncentrálj a képre, amit látsz, ügyelve arra, hogy ne a hibákat keresd. Most az a dolgod, hogy megtaláld magadon, magadban a legszebb dolgokat. Tehát nem csak a fizikai szépséget keresd, hanem a jó tulajdonságaidat is, amik a belső szépségedet, a kisugárzásodat adják.

Fontos, hogy közben ne gondolj olyasmikre, amiket nem szeretsz magadban,. ne gondold, hogy bármit is meg kéne változtatnod magadon. Érezd azt, hogy mindened olyan, amilyennek lennie kell, és a lehető legcsodálatosabb ettől, hiszen így vagy Te az, aki vagy:

Egy gyönyörű és szeretetreméltó egyéniség.

Végezd el ezt a rituálét 3 egymás utáni este, egyre több jó érzést belevéve.

Miután az egész gyertya leégett a harmadik alkalom végére az esetleg a földben maradt viaszt tedd a cserép aljába, majd dobj rá egy adag földet. Tedd bele a virágmagot, majd fedd be földdel. Locsold meg, s tedd arra a helyre, ahol látod, de a kikelő virágnak is megfelelő lesz a növekedéshez.

Gondozd a leendő növényedet. Ne csak vízzel tápláld, hanem küldj neki szeretetenergiát is, mint ahogyan önmagaddal is ezt tedd. Így mindkettőtök szépsége kivirágzik.

Nem megy egyedül?

Ha úgy érzed, szükséges némi segítség ahhoz, hogy biztosan jól sikerüljön a varázslatod, akkor erre is van mód. Szívesen segítek.

Hogy hogyan?

INFÓK ITT...