Cél: Áldással segítheted egy szerettedet, akár gyógyulásban, akár megerősödésben.
Helyszín: otthonodban
Időzítés: éjszaka
Kellékek:
  • nagy (legalább 9 órán át égő) fehér gyertya, biztos tartóban
  • tű vagy az athaméd
  • áldás olaj: bodza, édeskömény, levendula, erdei fenyő, vasfű
  • személyes tárgy attól, akit megáldasz VAGY fénykép róla VAGY kis papír a nevével


Ezt a varázslatot egy fehér gyertyával végezd, ami lehet kisebb, vagy nagyobb méretű, attól függően, hogy milyen hosszúra tervezed a varázslatot, vagy egy olyan figurára kifaragott gyertya, ami az adott illető nemének megfelelő, akit meg akarsz áldani.

Vésd bele megmelegített athaméddal (vagy egy tűvel) az illető nevét a gyertyába, majd kend meg áldás olajjal.

A nagyobb erő érdekében az illető valamilyen személyes tárgyát (mint egy szál haj, egy darab ruha, stb.), fényképét, vagy ha ezekkel nem rendelkezel, akkor egy kis papírt amire felírtad a nevét, tedd a gyertya alá. Az egyik legjobb módja ennek, hogy a papírt vagy személyes tárgyat egy felfordított csészealj alá tesszük és a gyertyát pedig a csészealjra állítjuk.

Minimum 7 napon át égesd (közben nem szabad elfújni, csak  kézzel vagy koppantóval oltsd el!) a gyertyát legalább 9 percen át, miközben háromszor fennhangon elmondod az alábbi igézetet:

“(Név) legyél áldott!
Jusson neked minden ami gyönyörű,
semmi se ártson, szíved legyen könnyű.
Utad legyen biztonságos,
egészséged el ne hagyjon.
Elméd legyen formában,
sikered így lesz vitathatatlan.
A barátságaid megtartsanak,
szeretteid imádjanak.
Legyél áldott minden módon.”

Ha van valami különleges kívánságod is ennek az embernek, (például, hogy találjon szeretőt, szerezzen munkát, biztonságban hazaérjen utazásából, stb.) akkor csak fond bele ezt a kérésedet is a fenti igézetbe.

Egyesek nagy oszlop típusú gyertyát használnak, és hagyják tovább égni, mint 7 nap. Szokást csinálnak abból, hogy minden nap égetik a gyertyát, vagy csak vasárnaponként, egészen addig, amíg a barátjuknak vagy rokonuknak segítségre van szüksége, és ezt akár hónapokig is csinálják.

Ha a gyertya nagy és Te is így akarsz tenni, akkor egyszer egy héten, újra meg kell tisztítani a fehér gyertyát áldás olajjal. Azt is megteheted a hatékonyság javításának érdekében, hogy minden egyes alkalommal a tisztítás után, mielőtt meggyújtanád, belecseppentesz egy cseppet az áldás olajból, ennek a nagy gyertyának a kiégett kútjába.

Nem megy egydül?

Ha úgy érzed, szükséges némi segítség ahhoz, hogy biztosan jól sikerüljön a varázslatod, akkor erre is van mód. Szívesen segítek.

Hogy hogyan?

INFÓK ITT...