Lammas varázslatok

//Lammas varázslatok
Lammas varázslatok2011-07-31T13:29:43+00:00

Lammas ünnepi varázslatok ideje

lammas6

Lammas vagy Lughnasadh a gabona aratásának kezdetét jelzi. Sok hagyomány kötődik hozzá, különösen a kukoricacsuhéból készült bábukkal és a gonosz elűzésével kapcsolatos rítusok. Ilyenkor jó alkalom nyílik arra, hogy az áldásokat, amelyeket kaptunk, másokkal is megosszuk és biztosítsuk, hogy az aratás bősége jövőre is visszatérjen hozzánk. Az ünnepnek ősi gyökerei és hagyományai is vannak, és jó tudni, hogy az eleinket foglalkoztató számos kérdés a mi életünkben is jelen van. A mágiahasználók számára ez az az idő, amikor meríthetnek az évszak bőségéből, és figyelhetnek a föld szellemeire.

Az ünnepről bővebben itt olvashatsz: https://bosziplaza.hu/boszorkanysag/unnepek/lammas-lughnasad/

2011. augusztus elsején a Hold épp növekedő fázisának elején van, a hajnali és reggeli órákban az Oroszlán, majd 9 óra 43 perctől a Szűz csillagjegyben. Hétfői nap lévén különösen alkalmas az idő arra, hogy egészség varázslatba kezdj. Maga az ünnepnap pedig az áldás kérés és a gyarapodás varázslataihoz ad plusz energiát nekünk.

Készítettem számodra egy táblázatot, amiben feltüntettem a bolygóórákat, s az elvégezhető varázslatok idejét. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy egész nap mindenféle varázslatot végezz! Válaszd ki, hogy mi számodra a legfontosabb, s keresd meg a megfelelő órát, amikor nagyobb sikerrel végezheted el a mágikus rituálédat.

lammas_bolygoorak

4 hozzászólás

 1. András augusztus 2, 2011 - 3:15 du. - Válasz

  Kedves Susi a mai napra is ugyanez a táblázat vonatkozik?
  a mai napra lesz másik?

  • Susi augusztus 3, 2011 - 7:02 de. - Válasz

   Kedves András!

   A bolygóórák a napkelte és napnyugta időpontjától függnek, ráadásul a hét napjain is különbözőek. Tehát az augusztus 1.-re készített táblázat csak 2011.augusztus 1.-én érvényes!

   Minden jót: Susi

 2. Gabriella augusztus 1, 2011 - 1:53 du. - Válasz

  Kedves Susi!
  Ha nagy változásokat szeretnék kérni mind testileg, mind lelkileg, és egyáltalán az életemben, akkor melyik időpontot tartod alkalmasnak ehhez?
  Testileg az erőmet és állóképességemet szeretném leginkább növellni. Lelkileg pedig több önbizalmat szeretnék elsősorban.
  Előre is köszönöm!

  • Susi augusztus 2, 2011 - 9:07 de. - Válasz

   Kedves Gabriella!

   Ilyen sokrétű és nagy változáshoz nem varázslat, hanem életmód váltás kell. Ezért azt javasolnám, hogy haladj inkább szépen sorban. Válaszd ki a legfontosabbat és először azzal foglalkozz, majd amikor elindult, jöhet a következő témakör.

   Szeretettel: Susi

Hagyj üzenetet

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com