Varázstárgyak

Kezdőlap » Varázstárgyak
  • Világoszöld jáde gyöngyökből, és az őket elválasztó hegyikristály kockákból áll ez a nyakláncként is viselhető (54 cm hosszú), szép és nagy erejű varázseszköz. A mellékelt igézetek segítségével szerelmet vonzhatsz az életedbe.
  • Holdkő gyöngyökből, és az őket elválasztó hegyikristály kockákból áll ez a nyakláncként is viselhető (54 cm hosszú), szép és nagy erejű varázseszköz. A mellékelt igézet segítségével szerelmet vonzhatsz az életedbe.
  • 8 mm-es rózsakvarc és 4 mm-es csiszolt gránit gyöngyökből áll ez a nyakláncként is viselhető (57 cm hosszú), szép és különösen nagy erejű varázseszköz.  Segítségével pénzt és szerelmet is vonzhatsz az életedbe, mindkettőhöz megkapod az igézeteket is.
  • Nyakláncként is viselhető (49 cm hosszú), féldrágakő boszorkányolvasómelynek segítségével olyan varázslatot vihetsz végbe, amely pénzt, anyagi gazdagságot hozhat az életedbe. 5 féle féldrágakő szodalit, zöld jade, holdkő, világos zöld jáde, rubintos zoizit gyöngyökből és az őket elválasztó réz korongokból áll ez a nyakláncként is viselhető varázseszköz.
  • Gyönyörű, napsárga kalcit gyöngyökből, és az őket elválasztó hegyikristály kockákból áll ez a nyakláncként is viselhető, szép és nagy erejű varázseszköz. Segítségével szerelmet vonzhatsz az életedbe.
  • Gyönyörű, égszínkék kalcit gyöngyökből, és az őket elválasztó hegyikristály kockákból áll ez a nyakláncként is viselhető, szép és nagy erejű varázseszköz. Segítségével szerelmet, pénzt, sikert vagy akár egészséget vonzhatsz az életedbe, választásod szerint.
  • Nyakláncként is viselhető, féldrágakő boszorkány olvasómelynek segítségével olyan varázslatot vihetsz végbe, amely szerelmet hozhat az életedbe. 5 féle féldrágakő rózsakvarc, achát, kék kalcit, füstkvarc, opalit gyöngyökből és az őket elválasztó hegyikristály kockákból áll ez a nyakláncként is viselhető varázseszköz.
  • Nyakláncként is viselhető, féldrágakő boszorkány olvasómelynek segítségével olyan varázslatot vihetsz végbe, amely szerelmet hozhat az életedbe. 5 féle féldrágakő (világos- és sötétzöld jáde, holdkő, narancs kalcit és magnezit) gyöngyökből és az őket elválasztó hegyikristály kockákból áll ez a nyakláncként is viselhető varázseszköz.
  • Nyakláncként is viselhető, féldrágakő boszorkány olvasómelynek segítségével olyan varázslatot vihetsz végbe, amely szerelmet hozhat az életedbe. 5 féle féldrágakő (opalit, füst kvarc,  jáde, achát és rózsakvarc) gyöngyökből és az őket elválasztó hegyikristály kockákból áll ez a nyakláncként is viselhető varázseszköz.

Cím

Go to Top