Solara 11:11

Solara 11:11

2 790 Ft

Elfogyott

A bennünk rejlő csillagkapu

Író: Jiddu Krishnamurti

Régi raktárkészletben ragadt “új” könyv

Solara első könyvéből megtudhattuk, hogy mindnyájan csillagszülöttek vagyunk. Földi megtestesülésüket vállalva járulunk hozzá az anyag átváltozásához annak érdekében, hogy Földünket és az emberiséget vadonatúj evolúciós útra tereljük. A folyamat már elkezdődött. Ezúton bejelentjük, hogy 1992. január 11-én, 11 óra 11 perckor megnyílt egy kapu

Elfogyott

Kategória: Címke:

Leírás

A 11:11 egy sejtjeinkben őrzött csillagkapu. Jóval azelőtt, hogy legelőször alászáltunk az anyagba, beleégett idegrostjainkba, szöveteinkbe és DNS-fonalainkba, hogy előkészítsen minket földi megtestesülésünkre. Aktiválódása azt jelzi, hogy összekapcsolódott két evolúciós spirál; az, amelyen már bolygónk fogantatása óta vándorlunk, s egy másik, amely most lehetőséget ad arra, hogy átlépjünk a tudat új spiráljába. Ez 2011. november 11-ig lehetséges, amikor is a két evolúciós út végleg elválik egymástól.

„Valamennyien, akik az Előző Kapu megnyitásakor a Földön időztünk, őrizzük még e sorsdöntő esemény emlékét. Létfontosságú tehát, hogy most megértsük, mi minden múlik a 11:11 Kapuján való sikeres átkelésen: nem csupán a saját jövőnk, de az is, hogy velünk tarthat-e Csillagcsaládunk.

A jogar tehát ismét gazdát cserél. Most a mi szent kötelességünk, hogy felkészítsük azokat, akik a megosztottság világában maradva, egy távol jövőben várják az újabb kapunyitást. Meg kell érteniük, hogy 2011 végére sokan elmennek majd azok közül, akik eddig Fényoszlopként szolgáltak ezen a bolygón. Ekkor minden az itt maradókon múlik. Tehát akár átlép valaki a 11:11 Kapuján, akár marad még a Földön, mindenképpen fontos, hogy hatalma teljében legyen.

AN szeretett családját hazahívják. Velük tart a Déva Királyság is. Némelyikük visszatér a Nagy Magellán-felhőben megbúvó csillaglakába, míg mások folytatják vándorútjukat a Hetedik Oktáv felé. Az újjászületett Föld eközben az új Csillagráccsal összehangolódva, a természet újraalkotásán munkálkodik. Valamennyien eltávoznak a megosztottság világából. Azok is csatlakoznak hozzánk, akik az ezelőtti kaputól érkeznek. Útitársaink lesznek továbbá az ősvilág sárkányai, egyszarvúi, bálnái és szárnyas oroszlánjai. Ha azok közé tartozol, akik ismerik e mitikus lények rejtekhelyeit bolygónkon, kérlek, tudasd velük, hogy elérkezett az idő.

Ez a felkészülés óriási felelősséggel teljes, hiszen szükségünk lesz valamennyi érintett fél segítségére és részvételére. Akad majd olyan, akinek mindenképpen át kell lépnie a kapun, ez nem választás, hanem időzítés kérdése. Valamennyi felébredett megváltotta már a jegyét a hazaútra. Miközben egymással szorosan összeforrva, Csillagmadár-kötelékben repülünk majd, megtisztítjuk az utat az utánunk jövők előtt. Bárhol horgonyozzunk is le tehát, bőven lesz tennivaló. Ez a legnagyobb kapu, amellyel szembekerültünk azóta, hogy alászálltunk az anyagba.

Az Előző Kapu megnyitotta ugyan az utat a felemelkedés előtt, az ősmintákon azonban nem változtatott. A 11:11 Kapuja az első lehetőség, hogy megváltoztassuk a fejlődés spirálját, s átköltözzünk a Nagy Központi Nap naprendszerébe. Fogjunk hát össze, hogy véghezvigyük együttes erővel ezt a nemes feladatot!

Cím

Go to Top