Florida Water

Florida Water

2 950 Ft

18 készleten

Kategória: Címke:

Leírás

Florida Water, mágikus tisztítószer, csatos üvegben.

A Florida Water a Voodoo és a Santeria közösségek tisztító, védelmező és varázserőt fokozó folyadéka, melyet olykor még parfümként is viselnek magukon. Érdekessége, hogy ki-ki olyan illatúnak érzi, ami számára kedves.

Összetevőinek köszönhetően a Florida Water illata felemelő és egyben gyógyító is, mely erős metafizikus tulajdonságaiból következik.

Európában elsősorban tisztításra használatos. Néhány csepp szétszórásával, vagy párologtatóba helyezésével megtisztítható vele a helyiség, de tárgyainkat, sőt, önmagunkat is tisztíthatjuk vele felkenéssel.

Varázslatok előtt jó szolgálatot tesz, mert megszabadít a nem kívánt gondolati formáktól, és erősíti az érzelmi vibrációt, mely a cél elérését segíti.

A Florida Water nagyon népszerű a karibi térségben, de egyre többen használják boszorkány körökben is. Ha egyszer kipróbálod, Te is rájössz, hogy nélkülözhetetlen az otthonunkban vagy tárgyainkon ragadt negatív energiák eltávolításához.

Ha szellemi lények is vannak a környezetedben, akkor a Florida Water erősebb kivitelét a Lacrima Samedit ajánlom, mely kifejezetten az ilyen jellegű tisztításokhoz készült!

Fontos

Megrendeléskor a rendszer nem mutatja a szállítási költségeket, amik a következők:

  • ONLINE TERMÉKEK esetében  =  0.-Ft
  • SZEMÉLYES ÁTVÉTEL esetén  =  0.-Ft
  • ELŐRE FIZETÉS UTÁNI SZÁLLÍTÁS  =  1400.-Ft
  • UTÁNVÉTES POSTAI SZÁLLÍTÁS  =  2300.-Ft

A szállítási költség a teljes vásárlásra vonatkozik, azaz több termék esetén csak egyszer kell megfizetni.

Amennyiben például több kiszállítást igénylő terméket rendelsz egyszerre, akkor ha vállalod, hogy előre kifizeted azokat, akkor összesen 1400.-Ft-ot kell fizetned, ha az utánvétet választod, akkor pedig 2300.-Ft-ot.

Ha a megrendelésedben online és kiszállítást igénylő termék is van, akkor választhatsz, hogy előre fizetsz és akkor 990.-Ft lesz a költséged és a csomagfeladással egyidőben elküldöm az online terméket is, vagy az utánvétet választod, és akkor 1990.-forintodba fog kerülni a szállítás és az online terméket csak akkor kapod meg, amikor a kifizetett összeget a posta visszajuttatja hozzám, ami akár egy hét is lehet.

Susi véleménye:

Használhatóság
Hatásfok

Kiváló

ÉS TE HÁNY CSILLAGOT ADSZ NEKI? Húzd az egeret az alsó sorban lévő szürke csillagokra, és annyit hagyj besárgulni, amennyire értékeled ezt a terméket, majd kattints.

User Rating: 2.28 ( 2 votes)

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Florida Water” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com