Boszorkányolvasó pénz vonzásához (14)

Boszorkányolvasó pénz vonzásához (14)

18 000 Ft

Elfogyott

Nyakláncként is viselhető (49 cm hosszú), féldrágakő boszorkányolvasómelynek segítségével olyan varázslatot vihetsz végbe, amely pénzt, anyagi gazdagságot hozhat az életedbe.

5 féle féldrágakő szodalit, zöld jade, holdkő, világos zöld jáde, rubintos zoizit gyöngyökből és az őket elválasztó réz korongokból áll ez a nyakláncként is viselhető varázseszköz.

Elfogyott

Leírás

Ezzel a boszorkány olvasóval, olyan „varázslatot” vihetsz végbe, amellyel pénzt és anyagi javakat hozhatsz az életedbe.

A cél vonzásához megfelelő féldrágakövekből faragott gyöngyök felerősítik ezt az energiát, amit az igézetek által kiküldesz az Univerzumba. Egészen pontosan 5 x 9 különböző féldrágakő, és az őket elválasztó hematit korongok erősítik fel azt, amit elmormolsz.

Ezt a szépséges varázseszközt még akkor is ki tudod használni, ha nem egyedül élsz, nem tudsz oltárt építeni magadnak a varázsláshoz, és/vagy nincs lehetőséged – netán tudásod – varázs-szertartást csinálni.

Valamikor réges-régen az ilyen helyzetekben varázsigéket mormoltak, s közben egy csomókat tartalmazó zsineg vagy gyöngyfüzér segített a boszorkányoknak figyelmük összpontosításában. Szertartás nélkül így tudták életükbe varázsolni azt, amit akartak. Ha Te viszont még nem rendelkezel kellő mágikus képzettséggel, akkor ezt a gyönyörű és erős boszorkány létrát azaz olvasót ajánlom figyelmedbe.


A boszorkányolvasó használata


A teljes varázslat egy 5 x 2 = 10 soros igézet (amit a boszorkánylétrához mellékelt leírásban elküldök neked) rendszeres elmondása által jön létre, azaz minden nap legalább egyszer kezedbe kell venned a boszorkánylétrát, és végigmondanod az igézeteket. Nem kell számolnod, mert a gyöngyökön haladva két-két tigrisszem kocka között, ujjaiddal megérzed a váltást.

Az igézetek mantrázásának lényege, hogy a tudatalattidat a célodra, jelen esetben a siker vonzására fókuszáld.

A tudatalatti átprogramozásához általában 21 napos ismételgetésre van szükség, de ez egyénenként változó lehet. Van, akinek több idő kell, aszerint, hogy mennyi az ellenálló, negatív gondolat benne, a céllal kapcsolatban. A hatás fokozható azzal, ha naponta többször is végigmondod a mantráidat, és két mantrázás között a nyakadban viseled a boszorkányolvasót.

Az eredmény szinte biztos, ha kellően kitartó vagy!

Cím

Go to Top