Voodoo szerelmi varázslat

A Valentin nap, mint a szerelmesek, és a szerelem ünnepe kitűnő lehetőséget nyújt arra, hogy egy kis mágiával, még közelebb vonzzuk magunkhoz azt az illetőt, kinek jelenlétében hevesebben dobog a szívünk.

A szerelmi mágiától a voodoo ( Voodoo, Vodu, Vodun, Vudu vagy Woodoo ) sem mentes, ezért az alábbiakban szeretném megosztani veletek, egy, egyedül végezhető voodoo ( Voodoo, Vodu, Vodun, Vudu vagy Woodoo ) rituálé titkait. A voodooban ( Voodoo, Vodu, Vodun, Vudu vagy Woodoo ) minden esetben egy loa közbenjárására és segítségére van szükség, akit segítségül hívunk mágikus munkánkhoz. Ebben az esetben Erzulie, a szerelem, a szenvedély és a gyönyör úrnője lesz a segítőnk.

A rituáléhoz az alábbiakra van szükség:

 • 1 rózsaszínű gyertya
 • 1 fehér gyertya
 • 15 cm rózsaszín szalag
 • 15 cm fehér szalag
 • 1 szál szép vörös rózsa
 • 1 papírlap
 • egy kevés rózsavíz, vagy rózsa illatú parfüm, vagy illóolaj
 • egy asztal, vagy szabad padlófelület.

Mielőtt hozzákezdenénk, ki kell, hogy alakítsunk egy szent teret, ahol a rituálét végrehajtjuk. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy kitakarítjuk a helyiséget, ahol a rituálét végrehajtjuk. Ha végeztünk, gyújthatunk egy kellemes illatú füstölőt is. Fontos, hogy mi magunk is megtisztuljunk a varázslat elvégzése előtt.

Ha elkészültünk, fogjuk kezünkbe a gyertyákat és kössük át őket a szalagokkal. A rózsaszín gyertyát a fehér szalaggal, a fehér színűt, pedig a rózsaszín szalaggal. Helyezzük el a gyertyákat az asztallapon, vagy a földön. A rózsaszínút jobbra, a fehéret, pedig a bal oldalra.

erzulie

Vegyük a papírlapot és rajzoljuk fel Erzulie vevéjét.

Ha a padlón dolgozunk a vevét fehér krétával rajzoljuk fel. Ha elkészültünk tegyük a rózsát a vevé közepére (az asztalon a két gyertya közé helyezzük el a vevét és a rózsát), majd hintsük meg rózsavízzel (rózsaolaj+víz), vagy fújjunk rá a parfümből.

Gyújtsuk meg a gyertyákat, és mondjuk el az alábbi fohászt:

Erzulie, szólítalak téged, és a segítségedet kérem.

Vezesd a gondolataimat ……….. szívéhez,

És vezesd ……… lelkét hozzám.

Irányítsd gyönyöröd és a szerelem erejét,

ebbe a rózsába amit ………..-nak szántam

Erzulie, szívek és a szerelem királynője,

E két gyertyát neked szenteltem,

hogy a szándékom sikerüljön.

A fohász elmondás után várjunk fél órát, és addig koncentráljunk a kívánságunkra, majd fújjuk el a gyertyákat, és köszönjük meg a loának a közbenjárást.

Miután befejeztük a szertartást, a rózsáról távolítsuk el a szirmokat, és készítsünk forrázatot belőle. Az elkészült forrázatból igyunk mi is, és a partnerünk is.

A loák mindig elvárják az ellenszolgáltatást is, tehát ne felejtsünk el köszönetet mondani.

(Phaeton Chairon)

51 hozzászólás

 1. Dobránszki Csilla

  Helló Susi?
  Mit jelent az,hogy “felkenni a gyertyát”?

 2. Szia Susi, most olvastam hogy a gyertyákat fel kelett volna kennem mit jelent ez? Mindent megcsináltam meg iittattam a lánnyal de ez a rèszlet kimaradt mit lehet ijenkor tenni

  • Bele lehet nyugodni abba, hogy valójában nem is olyan fontos ez a számodra, mint amennyire gondolod. Ha az lenne, akkor nem kapkodva, hanem odafigyelve csináltad volna a varázslatot. Például, ha az elmúlt napokban csináltad, az azt is mutatja, hogy nem figyeltél még az időzítésre sem, nem hogy magára a varázslatra. Egy szertartás nem csak abból áll, hogy hipp-hopp összedobjuk, aztán elvárjuk, hogy a Mindenség máris tálcán hozza a megoldást. A szertartások odafigyelést és alázatot kívánnak.
   Majd legközelebb…!
   Minden jót!
   Susi

   • Kèrlek segits esetleg van rá mód hogy te pontos utasitásod szerint cselekedjek? Csak mond mikor hogyan ès menyiért pènzbe kerül az se baj, csak kèrlek válaszolj!

 3. Kedves Susi a varázslat csak valentin napján működik?
  És mivan akkor a nem akarja meginni?
  Ja bocsi a hibáké csak Slovák vagyok
  (utóirat 13 vagyok)

  • Kedves Denis!

   Ez a varázslat Valentin napi ajándék volt, de nem csak akkor lehet megcsinálni.
   Erőszakkal nem lehet megitatni senkit. De ügyeskedni azért szabad. 🙂

   Üdv: Susi

 4. Kedves Segitőm !
  Minden emberrel megeshet ,hogy elveszit egy számára fontos embert.
  Sajnos én mindent veszitettem el, mikor hosszas huzavona után szakitottunk a Kedvesemmel!Szeretnék vissza kapni őt.
  Nem találom a helyemet…Nem szeretném a sok csalódást meg a haragtól.Nem szeretném itt hagyni a földet,de nem látom rá esélyt hogy tovább induljak egy úton.Kettéhasadt a szivem egyik fele meghal a másik próbál dobogni.

  Kérlek segits nekem visszakapom őt.
  Egy lélek

  Ui:az oldalon található voodoo szerelmi varázslat

  • Kedves Mónika!
   A valódi boldogság nem egy másik emberen múlik, hanem csakis rajtad. Ezt ne felejtsd el akkor, amikor ilyen nagy elkeseredettséget táplálsz magadban. Tehetsz érte, hogy jobb legyen, hogy megkapd amit akarsz, de nem úgy, hogy magadon sajnálkozol, és abban a tévhitben ringatod magadat, hogy a másik nélkül nem tudsz élni. Inkább mutasd meg, hogy egy klassz csaj vagy, aki nem ráakaszkodik a partnerére, hanem önállóan is egész, és boldgo ember tud lenni, aki megteremti magának a vágyait. Segítséget is akkor kaphatsz, ha Te magad is teszel valamit!
   Ha szeretnéd, hogy változzon a helyzet, akkor lépj ki az önsajnálatból, jelentkezz be egy joslásra nálam, ahol felmérjük a helyzetedet és kikutatjuk a lehetőségeidet és a tennivalókat. A továbbiakat majd ez után…
   Áldás kísérjen utadon!
   Susi

  • Szia susi.
   A szerelmem egy félre értés miatt el hagyott bár mit teszek válaszra sem méltat..
   Szeretem őt.
   De ö egy kemény fejü férfi.
   Szenvedek más országba ment.
   Segits hogy hozhatom vissza
   Ugy érzem a lelkem is el vitte.
   Segits kérkek.
   Mit tegyek

 5. Sziai Susi! Na most figyelj mert ez nem minden napi story úgy gondolom. Ott kezdem hogy meg ismertedtem egy tőlem fiatalabb lányal é bele szeretem. Aludhatam volna arab firfival is 5 napon kereszül de párórás arab férfi szobályából kilépve én inkább a lány ágyába kötötem ki vele öszebújva. Mint 1 igazi pár takaró hiány miat. Én kelletem magamat nekifel tetem a lábamat a lábára ő fogta a combomat kinyomtam a fenekemet. Még nem az indulásunk előti éjszaka valami történt! Közötünk. Én azóta néha néha nagyon nagyon ritkán találkozom vele. Nem fogad el semit tőlem ha találkozunk. Úgy hogy kérlek a rózsavíz hejet javasolj nekem és bajtársaimnak.! kérlek! Mély üdvözlettel Ercsi van tőle nekem,bugyi,sál,szem festék. És sok bánatos emlék amit magaután hagyot a szivemben. Ezt titkoltan eddig de ez a forum az ahol eddig beszéltem erről. 🙁 segíts nekem könyörgöm szépen.

 6. Nekem tetszik ez a szerelmi kotes. Eggyaltalan nincs benne semmi gonoszsag v hasonlo.
  Nalam csak az a gond h a rozsa vizet nem tudom megoldani a masik fellel . Szinte keptelenseg.
  Akkor mit tegyek, ha csak en iszom a rozsa vizbol akkor is van hatas?
  Van -e esetleg olyan verzio amit egyedul nelkule ‘ is elvegezheto?

  udv , Maria

  • Kedves Mária!

   Ha valamit el akarsz érni, akkor nem csak azokat a dolgokat kell megtenned érte, ami könnyű. Fel kell vállalni a nehézségeket is!
   Van más mód is természetesen a szerelmi varázslatra. Rengeteg ingyeneset találsz a varazslatfaktor.hu oldalon például. De tudnod kell, hogy annyit kapsz, amennyiért megdolgozol.

   Minden jót és sok sikert!
   Susi

 7. Én szeretném kérdezni, hogy muszáj innen rendelni a gyertyát és szalagot? nem jó a boltból vett? és mit értsek azon hogy kitakarítani? az elég hogy ha a szobámban szeretném elvégezni akkor azt takarítom ki? Köszönöm előre is válaszotokat!

 8. Én azt szeretném kérdezni, hogy mennyi időn belül kell innia a másik félnek a rózsavízből?
  Válaszod köszönöm

 9. A partner akinek a végén innia kell belőle, az az a bizonyos szerelmed vagy baráttal kell csinálni?

 10. Kedves susi !
  Az én és a férjem kapcsolata olyan se veled se nélküled fajta.egyezer el vagyunk utána hirtelen lángra kap egy vita és mindig ott llyukadunk ki hogy jobb ha el válnak útjaink . Aztán a végén még kis idő elteltével úgy csinálunk mintha semmi sem történt volna … Félek hogy megcsal mert már egyszer meg történt a dolog újra kezdtünk mindent azóta ilyen a kapcsolatunk .szerinted egy ilyen kötés segítene nekünk ? vagy mit tanácsolsz?

  • Kedves Emma!
   A túl sok “kellemetlen” tapasztalat miatt, azt javaslom, hogy mielőtt hozzáfognál a szerelmi varázslathoz, előbb tisztíts: önmagadat és az otthonotokat is, mert a már ott lévő negatív energiák erős hátráltató tényezők. Ha ez megvolt, akkor jöhet a voodoo varázslat.
   Sok sikert!
   Susi

 11. Kedves Susi !
  Segítségedet szeretném kérni!
  A forrázatot .hogy készítsem el? És az úgy is hatásos ha a forrázatot vizbe rakom bele?
  Segítségedet előre is köszönöm!

 12. Kedves Susi!

  Szeretnék segítséget kérni. Sajnos a családom miatt egy anyaotthonba kerültem a kisfiammal. Volt egy párom, aki végig mellettem állt, de amióta a családom elment hozzájuk is cirkuszolni, azóta nagyon megváltozott, és mostanra szakított velem. Tudom, hogy szeret még, hiszen az eljegyzést terveztük, és a közös életet. Szeretném őt minél hamarabb visszakapni, mert nem tudok élni nélküle. A kisfiamnak is szüksége van rá, hiszen őt tekinti az apjának. Kérlek segíts ebben, hogy hogyan kaphatnám vissza?! Bármit megtennék érte, csak újra velem legyen.

  Várom válaszod! Köszönöm…

 13. Szia Susi!
  Szeretnék kérdezni valamit!
  Volt egy párom, akit már egyáltalán nem szeretek és nem érzek iránta semmit, mégis vannak olyan pillanatok amikor úgy érzem, hogy megőrülök érte. Ezek az érzések hirtelen tőrnek rám, olyankor amikor teljesen másra koncentrálok, például főzésre, takarításra. Általában hónapokig még csak eszembe se jut, és találkozni sem szoktam vele a városban, hogy az hozza elő bennem ezeket az érzéseket. Van amikor csak pár óráig tart, de van amikor napokig, és ilyenkor majd megőrülök érte és semmi másra nem tudok gondolni csak rá. Szerinted ez lehet egy átok vagy szerelmi kötés? Válaszod előre is köszönöm! Üdv: Angi

  • Kedves Angi!

   Az ilyesmi általában 2 okból történik.

   • Az egyik az, hogy csak úgy előbukkan egy gondolat vele kapcsolatban a múltból, ami történhet egy látvány, egy hang, azaz dallam, vagy akár szag hatására, amit tudatosan talán észre sem veszel, és az emlék útjára indítja a gondolatokat.
   • Az is lehet, hogy az exed is épp rád gondol olyankor és ezt “fogod”. Vannak emberek, akik erősebb “kötésben” vannak, és jobban ráéreznek egymásra, mint másokra. Ehhez nem kell látónak vagy érzőnek lenni. Egyszerűen csak a két lélek között van egy kapcsolat, amitől ez történik.

   Szerintem nem kell minden eseménytől rögtön arra asszociálni, hogy “jaj, megkötöttek, vagy épp megátkoztak!”. Többnyire sokkal egyszerűbb a megoldás…

 14. Szia van 1 lány nagyon tetszik nekem de ő elutasított nagyon gyönyörű lány!! Bármit megtennék hogy velem legyen,még a világvégére is elmennék érte.Légyszi irj 1 megoldást hogyan bolondítsam magamba?

  Köszönöm előre is 🙂

  Szia!

  • Kedves Zsolt!

   Az ilyesmire nincsen általános recept, ami mindenkinek bejön. Ahhoz, hogy segíteni lehessen először is téged kéne ismerni, másodszor pedig a lányt. Egy jóslás segíthet ebben. De így, sajnálom, de nem tudok mit ajánlani.

   Minden jót: Susi

 15. Kedves Susi!
  Elkészítettem a “Szerelmi Varázslatot”.
  Sikerült itatnom is vele a folyadékból.
  Mennyi idő után érezhető a változás?

  Várom a válaszod!

 16. Szia!Érdeklődnék,hogy én kaptam egy woodoo szerelmi kötés hatásos?? 1 db piros babát 7 helyen kell megszúrni ( 2 láb,2 kar,fej,szív,nemi szerv) Fehér fejü gombos tűvel 7 napig éjfëlkor.Szerinted ez hatásos??Köszönöm a választ.Jäzmin.

  • Kedves Jázmin!

   Minden bizonnyal hatásos, ha egyetértesz lélekben azon nézettel, hogy erőszakkal kötnél magadhoz valakit, aki aztán esetleg csak azért szeret téged, mert Te rákényszerítetted. :-/

 17. Kedves Susi!

  Muszáj inni a másik félnek a folyadékból?Mert sajnos én ezt nem tudom megoldani!

  • Kedves Ildikó!

   A varázslathoz tartozik, hogy a másik igyon belőle. Ha mindenki elhagyná a rituáléból, ami számára nem megoldható egykönnyen, akkor mi lenne belőle? Ez egy ilyen varázslat, így kell végrehajtani. Ha neked nem megoldható, akkor másmilyen varázslatot kell végrehajtani.

   Minden jót: Susi

 18. Én azt szeretném kérdezni, hogyha szeretném,hogy valaki az enyém legyen, de az illető nem érez semmit sem irántam, akkor is beválik ez a varázslat?

 19. Kedves Susi!
  Érdekesen hangzanak a leírtak, szerintem ki is próbálom csak egy kérdésem lenne: a végén az elkészült forrázatból mindkettőnknek kell innia feltétlenül? Az én helyzetem az hogy van egy szerelmem akiért mindent megtennék és mindennél jobban szeretem, ő is szeret engem, de van egy barátja aki nem törődik vele, sokszor bántja néha fizikailag is, de nem meri vagy nem tudja otthagyni, és csak szeretnék neki segíteni hogy a helyes utat válassza ami neki jó.

  Várom válaszod, és köszönöm!!!

  • Kedves Tavares!

   Ha valóban csak egy ilyen segítséget szeretnél nyújtani, akkor ehhez ne a voodoo szerelmi varázslatot használd. Nézz körül a http://varazslatfaktor.hu oldalon és biztosan megtalálod azt, ami a Te helyzetedhez a legjobb és pontosan végig is tudod csinálni.

   Sok sikert!

   Susi

 20. Kedves Susi!
  Szeretném leirni a történetemet!Kettő éve megismerkedtem egy férfival aki elég ismert.Nem akartam tőle semmit csak munkakapcsolat volt közöttünk.Ő kezdett el felém közeledni.Elején elég terhes volt számomra aztán fokozatosan beleszerettem.Most meg már halálosan szeretem.Az életem részévé vált.Van egy ismerősöm /képzett.Főiskolát végzett/aki kidolgozta a horoszkópját.Mondta,hogy jobbat érdemelek mert hát ő egy oroszlán-szűz aszcendenssel az egyik legrosszabb konstelláció.Mondta,hogy nem szereti a feleségét csak hát ugye a látszatot fent kell tartani a közvélemény előtt.És egy válás végleg tönkretenné a karrierjét.Utána Mirellának irtam,kértem tőle egy szerelmi kötést.El is küldte a hozzávalókat gyertyák leirás minden.Kb 1 hónapja csináltam meg a kötést az utasitásnak megfelelően.Persze ezzel a nővel nem találkoztam csak leveleztünk.Ő is mondta,hogy nem szereti a feleségét.Idáig nem mőködött a kötés.Aztán újra találkoztam az asztrológus ismerősömmel aki megnézte a kötést mondta,hogy nem rossz.Szóltam neki,hogy szerintem ez nem jó tud-e valami erősebbet.Mondta a woodoo-t .Csináljak egy babát tegyem bele a partner haját vagy körmét,és legyen nálam a baba amikor találkozom a partneremmel.A jobb kezemmel nyúljak a homloka felé és mintha a vizet kézzel megfogod úgy húzzam el a kezem majd gyorsan érintsem meg a babát ami a zsebembe lesz.Keletkezik egy űr a homloklebenyénél és ő pedig otthonról ebbe a keletkezett űrbe beszippantat egy olyan érzést ,hogy vágyakozzon rám,ja és a babát tegyem az ágyamba,illetve amikor találkozom vele tegyem a párna alá amikor szerelmeskedünk.Azt mondta,hogy ennél jobb nincs,és nem is vállal durvábbat.Na itt tartunk most.Még nem csináltunk semmit de ez lenne a terv!!!szeretném megkérdezni,hogy mi a szakmai véleményed.Kérlek segits,hogy az enyém legyen.Tudom,hogy ő az igazi!!41 évesen igen tudom!!Várom válaszodat!Szeretettel Andy

 21. Kedves Segítőm!

  Minden emberrel megeshet, hogy elveszít egy számára fontos embert. Sajnos én a mindent veszítettem el, mikor hosszas huzavona után szakítottunk a Kedvesemmel!

  Szeretném visszakapni Őt. Nem a tulajdonom, tudom… a másik felemről van szó. Nem találom a helyemet… ezáltal nagyon csúnya gondolataim vannak. Nem szeretném itt hagyni a Földet, de nem látom rá az esélyt, hogy tovább induljak nélküle egy úton. Kettéhasadt szívem egyik fele meghalt a másik próbál dobogni, hisz a kisfiamért mindent megtennék. Félek, ha elborul az elmém, nem lesz visszaút és hátrahagyok mindent.

  Kérlek, segíts nekem visszakapnom őt.

  Egy bolyongó árnyék

  ui: az oldaladon található voodoo szerelmi varázslat csak Valentin napon képes segíteni?

  • Kedves Brigitta!

   Sajnálom, hogy ilyen nehéz helyzetben érzed magad, de örülök, hogy a kisfiad érdekeit helyezed előtérbe. Neki szüksége van rád, s mivel ezt te tudod, megteszel mindent annak érdekében, hogy boldog, kiegyensúlyozott anyukája legyen, még akkor is, ha épp nem tudod megoldani a szerelmi életedet.
   Te anyuka vagy most elsősorban, s az élet épp olyan feladatot állított eléd, hogy megmutasd, milyen erős és szenvedélyes vagy, s képes vagy megbirkózni azzal, hogy magadra maradtál, hogy egyedül kell helytállnod az életben, a gyermeked gondozásában.
   A kiinduló helyzet ahhoz, hogy elérd a vágyadat amúgy is az, hogy előbb elfogadd azt, ami van. Mindaddig, amíg tiltakozol az ellen, hogy a Kedvesed nincs veled, nem is tudsz változtatni a helyzeten. Fogadd hát el, hogy ez van, s összpontosíts az anyai feladataidra. Ha így teszel, meglásd, javulni fog a helyzeted.
   Aztán elgondolkozhatsz azon, hogy miként szerezd meg azt, amit akarsz. Ha már kitisztult a fejed, jobban el fogod tudni dönteni, hogy a ragaszkodás marad-e a célod, vagy “megelégszel” azzal, hogy boldog életed legyen (a fiaddal együtt,) esetleg egy új partner mellett.
   Ha már ez megvan, akkor kezdhetsz varázsolni. Ezt a voodoo varázslatot nem csak Valentin napon lehet elvégezni. De kérlek, ne menj bele az érzelmi viharaid kellős közepén egy mágiába, mert ha rosszat kívánsz és megkapod, akkor csak még nehezebbé teszed az életedet. Gondolj arra, hogy felelősséggel tartozol most már nemcsak a magad, hanem a fiad életéért is!

   Szeretettel: Susi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com