VARÁZSLAT

Az elmúlt évek során néhány komoly varázslat is felkerült ide a Boszi Plázára. Eddig jól el voltak dugva 🙂 , de most itt igyekszem összeszedni őket, hogy könnyebben rájuk találj.

A csúcs a varázslatok között, a Vezetett varázslat. Ezért ezt nem osztogatom ingyen. A webshopban megvásárolhatóak a legfontosabbak, de lesz majd még másmilyen is. Hogy kipróbálhasd, mennyivel könnyebb így végigcsinálni egy varázslatot, egyet azért közkinccsé teszek:

Erőkör létrehozása vezetett varázslattal

U.i.: Ha netán kevésnek találod, akkor menj át a varazslatfaktor.hu oldalra, és ott jó sokat találsz mindenféle varázslatból.

17 hozzászólás

 1. Kedves Susi.
  Vettem tőled a minap egy ouija táblát. Nem számít a garancia,tök mindegy”működik “e.(amúgy nem)
  A kérdésem az,hogy miért van a táblán zsidó csillag a pentagram helyett…….

  • Kedves Attila!
   Ouija tábláinkat egy festőművésznő készíti, az ő fantáziája jelenik meg rajtuk. Az általad választott tábla ( lásd itt! ) a mindenséget ellentéteiben megjelenítő képeket tartalmaz. Ennek egyik legjobb jele a hexagram. A hatágú csillag két egymásba fonódó egyenlő szárú háromszög, az egyik háromszög csúcsa fölfelé, a másiknak a csúcsa lefelé néz, ami akár életünk irányultságának változatosságát is jelezheti. Ez egyébként egy olyan ősi szimbólum, ami az emberi történelem hajnala óta szorosan összefonódik a mágiával, az okkultizmussal, az asztrológiával, a boszorkánysággal, vagyis általában véve az “ezoterikus” tanrendszerekkel. Hogy aztán később a zsidó vallás jelképe lett, az úgy hiszem itt lényegtelen.
   A másik probléma, amit felhoztál írásodban az, hogy neked nem működik a Ouija tábla. Nem tudhatom, hogy milyen elképzelésed volt arról, mit fog csinálni a tábla, de mint minden eszközről, erről is azt kell mondjam, hogy a tárgyak a saját erőnket, képzeteinket, hiteinket mutatják meg nekünk. Mint ahogyan egy tartot kártya is olyan lapokat mutat meg mindig a húzónak, amivel éppen dolga van. Talán ez az írás segíthet benne, hogy mégiscsak “működjön” az a tábla: https://bosziplaza.hu/a-ouija-tabla-hasznalata/
   Minden jót!
   Susi

 2. Kedve susi !!
  Azt szertném kérdezni tőled hogy hogy kaphatnák erőt a varázsláshoz
  Általában néha olyan mintha szelet csinálnék
  De szeretnék fehér vagy fekete mágiár am Fiúvagyok és 15 éves régóta akarok erőt .
  Mondtam a tesóimnak de csak kinvettek!
  Kérlek segíts!!
  Laci

  • Kedves Laci!
   Az “erő” nem vásárfia, amit adni-venni lehet. Csak a Bűbájos boszorkák cserélgetik az erőket, meg gondolom más hasonló filmek vagy könyvek szereplői. Ám ez nem a valóság.
   Itt és most minden embernek van ereje, ha úgy tetszik “varázsereje”. Mindannyian magunk teremtjük az életünket, a világunkat. Mindössze annyi a különbség köztünk, hogy milyen tudatossági szinten tesszük ezt. Vannak, akik tudják mit teremtenek és a többség csak öntudatlanul vonzza az életébe a különböző dolgokat és történéseket.
   Úgy gondolom, van még mit tanulnod, hogy megértsd, hogyan is tudod használni a benned lévő mágiát. Kezd itt: https://bosziplaza.hu/ismerkedes-a-boszorkanysaggal/
   Sok sikert!
   Susi

 3. Tisztelettel Susi!

  Feltűntethetnék weboldalukon, hogy javarészt az’’ ötletelés ,, ( by L.M és D.A) honnét származik!

  • Sajnálom, de elképzelésem sincs, miről beszélsz? Milyen “ötletelés”?

   • Köszöntem a Választ!

    Forrás feltüntetésre gondoltam!
    Voodoo kifejezések végénél találtam forrás megjelölést.
    Nem tudhatom, de vélhetem ,hogy honnét származhatnak, mert nem az európai, hazai mágiára jellemzőeket a kifejezések, ’’ ötletek,, .
    A kedves beküldők (varázslat-faktor) is a spell-k szövegét pontosan, illv. a forrást megjelölve küldhetnék be – szerintem így volna illendő!
    Pl.:Varázslat a lelkek egyesítésére Gabriellától – Elieen Holland Boszorkánypraktikák ).
    Pl.: kifejezések: van-van olaj, loák, gris-gris, Erzulie stb.

    Források: Lucky Mojo, Papa Shanga, Denise Alvarado, Ray T.Malbrough

    Tisztelettel: Lorena

 4. Szia susi azt szeretnem meg kérdezni ha te varázsló vagy vagy ilyesmi akkor mond mar meg hogy miert vagyok ilyen szerencsétlen az eletben es ilyen szegeny egyaltalan van valami tehetsegem az élethez ha nincs akkor minek élek kar elni ezen a vilagon ha isten semm segit meg ebből a nyomorból.

  • Kedves Viktor!

   A szó mesei értelmében nem vagyok varázsló, de tudok teremteni, mint ahogyan Te is tudsz. 🙂
   Nem tudom milyen “nyomort” választottál életteredül, de bizonyos vagyok benne, hogyha elfogadod azt, ami van, és tudod hol szeretnél inkább lenni, akkor képes vagy rá, hogy elindulj, és odajuss. Csak ne “Isten segítségére” várj.
   Nem vagy szerencsétlen! Egy csodálatos ember vagy egy csodálatos világban, akinek megadatott a lehetőség arra, hogy kitalálja ki akar lenni a következő időkben, és tehet is azért, hogy az legyen.
   Gondolj a mesebeli csacsira, ki beleesett a kiszáradt kútba, s mivel kihúzni nem tudták az öregecske szamarat, a gazda úgy döntött, hogy betemetik. Ám ahogy elkezdték rádobálni a földet, a csacsi folyton lerázta magáról azt, s a lába alatt növekvő kupacokra fellépdelve, lassan kimászott a kútból. 🙂
   Ha csak állt volna ott és szomorkodott volna a keserű sorsán, akkor…
   Gondolkodj el ezen!
   Csodákkal teli szép napokat!
   Susi

 5. Szia susi én megcsak 14 éves vagyok de szeretnék tárgyakat mozgatni kérlek segits

  • Kedves Rebeka!

   Szerintem ez már régen megy neked. Megfogod, és odébb teszed. Ez a legegyszerűbb módja a tárgyak mozgatásának. 🙂
   Ha úgy gondoltad, hogy az elméddel szeretnél tárgyakat mozgatni, akkor kezd el a napi elmekiürítő gyakorlatokkal, és ha már legalább 5 percig nem lesz semmilyen gondolat a fejedben, akkor továbbléphetsz.

   Üdv: Susi

   • köszönöm! nem tudnál valmijen varázslatot ajánlani nekem amihez nem kel pálca hanem kézel varázsolni ? lehet hogy most hülyeséget kérdeztem de próba szerncse! 🙂 🙂 hogy valamijen védekezö vagy ijesmi

 6. Kedves Susi!

  Szeretnénk a barátnőmmel egy beszélőtáblát,de nem találunk,vagyis egy helyen rendeltünk,2016.04.24 azóta semmi válasz.
  Tudnãl nekünk segiteni hol találnánk.

  Üdvözlettel: Koczkás Ilona, Borbély Attiláné.

 7. Bocsánat,rosszat kèrdeztem.Mást szeretnèk kèrdezni.Lehet hogy hülyesèget kèrdezek de működik pèldául a Luxlumiax,amire azt irjak hogy vèdő buborèk?(hiszek a mágiában teljesen)Ès normális ha elsőre nem működik?Mèg egyszer ne haragudj a rossz kèrdèsèrt!

 8. Email beli tanfolyamra szeretnèk járni.

  • Milyen email? Milyen tanfolyam? Kicsit konkrétabb is lehetnél! Ha már arra sem szánsz energiát, hogy leírd, mit szeretnél, milen eredményt remélsz?
   Üdv: Susi

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com