• Vezetett varázslat csomag tartalma:

  - a rituálé előkészületeinek pontos leírása PDF formátumban, - mp3 hanganyag. E vezetett varázslat segítségével úgy hajthatsz végre egy önbizalmadat erősítő rituálét, ahogyan azt egy gyakorlott boszorkány vagy mágus tenné!  Rendeld meg most!
 • Vezetett varázslat csomag tartalma:

  - a rituálé előkészületeinek pontos leírása PDF formátumban, - mp3 hanganyag, melynek segítségével ablakkal rendelkező helyiséget tisztíthatsz meg, és - mp3 hanganyag, melynek irányításával apróbb, ablakkal nem rendelkező helyiséget tisztíthatsz meg. E vezetett varázslat segítségével úgy hajthatsz végre egy tértisztító rituálét, ahogyan azt egy gyakorlott boszorkány vagy mágus tenné!  Rendeld meg most!
 • Vezetett varázslat csomag tartalma:

  - a rituálé előkészületeinek pontos leírása PDF formátumban, - mp3 hanganyag, melyben egy tárgyat tisztítasz meg és szentelsz fel, és - mp3 hanganyag, melyben egyszerre 3 tárgyat tisztíthatsz és szentelhetsz fel. E vezetett varázslat segítségével bármilyen tárgyat megtisztíthatsz és felszentelhetsz úgy, ahogyan azt egy gyakorlott boszorkány vagy mágus tenné! Rendeld meg most!
 • A 2. csomag tartalma:

  Varázskör - 4 oldal a kör felvetéséről Jupiter talizmán - ismeretanyag Hét fő bűn - tudásbázis Nimfák - mitológia Érzelmi figyelem - tananyag A 2. csomag a boszorkány-mágia legalapvetőbb szertartását a Varázskört mutatja be 4 oldalban, és megtanít saját érzelmeid megfigyelésére, mely kulcsfontosságú abban, hogy valóban elérd céljaidat. Megismerkedhetsz a Jupiter talizmánnal, amely szerencsét és sikert hoz, valamint a Hét fő bűnnel, amit érdemes elkerülni. Ezeken kívül még a Nimfák lényegét és neveit tartalmazó oldal is a könyved része lesz ezután. Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS! Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.
 • A 3. csomag tartalma:

  Füstölőszerek - tudásbázis Szellemidézés - rituálé Capipa - szellem-leírás Világfa - talizmán Üzenet - önfejlődéshez Hasznos tudnivalókat kapsz a füstölőszerekről, hogy mikor, mihez, milyet használj. A Szellem megidéző rituálét azért kapod, hogyha a mágia ezen oldala érdekel, akkor egy jó szellem, legszeretettebb elhunyt hozzátartozód megidézésével próbálkozhass. Ha már gyakorlottabb vagy ezen a téren, akkor próbálkozhatsz egy anyagi jólétet segítő szellemi lénnyel, Capipával is, de mielőtt ezt tennéd, használd a Világfa talizmánt, hogy erőt és védelmet kapj tőle. Valamint a 3. csomag tartalmaz egy csak néhány soros, de nagyon fontos üzenetet, amit amíg nem teszed magadévá, érdemes kitenned egy olyan helyre, ahol rendszeresen a szemed elé kerül. Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS! Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.
 • A 4. csomag tartalma:

  Kövek mentális hatásai - 5 oldalas tudásanyag Szerelmi bűbáj - igézet Főnix - 2 oldal mitológia Moirák - mitológia Orudu - szellem-leírás A 4. csomag legfontosabb tudást hordozó anyaga az 5 oldalas „lexikon” a kövek mentális hatásairól. Ha szerelmi varázslatra vágysz, akkor nagyon fogsz örülni a bűbájnak, mely ebben a csomagban található. A kiegészítő oldalak 2 oldalban egy mágikus lényről, a Főnixről, és a végzet irányítóiról, a Moirákról mesélnek. Inkább csak érdekességnek, mintsem megidézendő szellemi lény leírásának szánom a félelmetes tűzszellemről, Oruduról szóló oldalt. Nagyhatalmú, de vigyázni is kell vele emiatt! Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS!   Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.
 • Az 5. csomag tartalma:

  A mágia alapfogalmai - 4 oldalas tudásanyag Pyrhum - szellem-leírás Gorgók - mitológia Valkűrök - mitológia Tanulás - fontos tudnivaló Remélem a 3. csomag üzenetét már megismerted, mert itt az 5. csomagban egy újabb, kicsit hosszabb üzenetet küldök, amit úgyszintén érdemes szem előtt tartanod. Ebben a csomagban 4 oldalon át ismerkedhetsz a mágia alapfogalmaival, és bemutatom Pyrhum-ot, a másik nagy tűzszellemet. Kapsz egy oldalt a Gorgókról, és 2 képes oldalon tanulmányozhatod a Valkűröket. Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS!   Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.
 • Az 6. csomag tartalma:

  Boszorkánytulajdonságok - tudásanyag Idegen varázslat megtörése - varázslat Allectorius - tudásbázis Mantikor - mitológia Aphrodité - istenek A 6. csomagból megtudod, hogy milyen tulajdonságoknak kell birtokába kerülnöd ahhoz, hogy igazán jó boszorkány legyen belőled, és kapsz egy varázslatot arra, ha úgy érzed megtámadtak, s meg akarod törni az idegen varázslat erejét. Megismerkedhetsz az Allectorius elkészítésével és hatásaival, s lexikális tudásodat gyarapíthatod a Mantikórról és Aphroditéról szóló 2 oldalas leírással. Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS!   Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.
 • A 7. csomag tartalma:

  Hátráltató tulajdonságok - tudásanyag Szerencsehozó - varázslat Grimoire pecsét - ismeretanyag Pegazus - mitológia Ápisz - mitológia A 7. csomag a mágiát hátráltató tulajdonságokat veszi sorra, amelynek köszönhetően könnyebben eldöntheted egy önmagát mágusnak vagy boszorkánynak beállító személyről, hogy valóban az-e. Kapsz egy szerencsehozó varázslatot, és megismerkedhetsz a Grimoire pecséttel, amely remek gazdagságot vonzó talizmán. Ismereteidet gyarapítják még a Pegazusról és Ápiszról szóló oldalak. Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS!   Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.
 • A 8. csomag tartalma:

  Tarot - 2 oldalas tudásbázis Makrokozmikus gyűrű - ismeretanyag Skandináv mitológia Artemisz - 2 oldalas istenek tudásbázis Szerelmi varázslat A 8. csomag némi Tarot történelemmel gazdagítja tudásod tárházát 2 oldalban. Kapsz egy szeretet varázslatot, mellyel szerelmeddel való kapcsolatodat erősítheted meg. A Makrokozmikus gyűrű egy olyan talizmán, amely közelebb visz a végső megismeréshez és nyugalmas életet biztosít. 2 oldal összefoglalót kapsz a Skandináv mitológiáról, és kettőt Artemiszről, a Hold és a vadászat Istennőjéről. Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS! Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.
 • A 9. csomag tartalma:

  Mágikus növények - 2 oldalas tudásbázis Agla talizmán - ismeretanyag Astarté - istenek tudásbázis Mester - fontos tudnivaló Unikornis - mitoló A 9. csomag tartalmazza 2 oldallal a boszorkányok körében leggyakrabban használt növények mágikus tulajdonságait és egy újabb „szem elé való” oldalt, mely arra tanít, hogy mikorra válsz igazi mesterré. Megismerheted a szerencsehozó Agla talizmánt, Astartét a babiloni szerelemistennőt, valamint az Unikornis mágikus tulajdonságait. Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS! Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.
 • A 10. csomag tartalma:

  Boszorkány nevek - 2 oldalas ismeretanyag Mágikus hazudságvizsgáló - varázslat Aposto - szellem leírás Wendigó - mitológia Athéné - 2 oldalas A 10. csomag a boszorkányokkal ismertet meg 2 oldalon, és egy olyan varázslatot ad, mely alkalmas arra, hogy leleplezd a hazugokat. Aposto megidézéséhez szükséges tudnivalókkal lát el, a róla szóló oldal, amihez nem árt segítségül hívni Athéné bölcsességét. Valamint megismerhetsz egy különleges lényt, a Wendigót. Utóbbi kettőt szintén 2-2 oldalas leírással. Az összes csomag leírását itt találod: KATTINTS! Átutalás vagy postai csekkes fizetés után, az oldalakat PDF file-okban kapod meg.

Go to Top