Napút az istenekhez

Főoldal/Könyvek/Napút az istenekhez

Napút az istenekhez

2 750 Ft

Elfogyott

Az egyiptomi mágia elmélete és gyakorlata

Író: Osara LaMort

A Vízöntő korszak eljövetelével egyre nagyobb igény ébredt az emberekben, hogy értékeiket egy új szemszögből is megvizsgálják, kérdéseikre új utakon is keressenek válaszokat, problémáikat újabb és jobbára szokatlan módszerrel oldják meg. Az ezotéria lassan életünk részévé vált. Egyre több értékes, de még több kevésbé megbízható forrás látott napvilágot.

Elfogyott

Kategória: Címkék: ,

Leírás

Nyomtatásba kerültek régi mágusok és misztikusok könyvei, melyek vitathatatlanul tartalmazták a bölcsesség kisebb-nagyobb szilánkjait, de ezeken a csillogó prizmákon keresztül saját koruk világát figyelték meg.

A jelen korban a mágiával foglalkozó beavatottak új generációja nőtt fel és tekintett a világra, válaszokat keresve az egyetemes és mindent átfogó kérdésekre.

Szerzőnk könyvében a mai világ ismeretanyagával gazdagodva repíti vissza az olvasót Egyiptom évezredekkel ezelőtt virágzó korába. Salamon hetes pecsétjéhez hasonlóan egy kicsit magasabbról, egy külső nézőpontból bölcsen tekint az egyiptomi hitvilágra és mágikus kultúrára, sok esetben összehasonlítva azt más mitológiák és mágikus rendszerek odaillő részeivel. Aprólékos részletességgel ismertet valódi egyiptomi mágikus rítusokat.

Cím

Go to Top