Boszorkányolvasó pénz varázslathoz (4)

Főoldal/Varázstárgyak/Boszorkányolvasó pénz varázslathoz (4)

Boszorkányolvasó pénz varázslathoz (4)

13 500 Ft

Elfogyott

Ezzel a boszorkány olvasóval, olyan “varázslatot” vihetsz végbe, amellyel pénzt és anyagi javakat, gazdagságot hozhatsz az életedbe.

A cél vonzásához megfelelő féldrágakövekből faragott gyöngyök felerősítik ezt az energiát, amit az igézetek által kiküldesz az Univerzumba. Egészen pontosan 5 x 9 különböző féldrágakő, és az őket elválasztó hematit korongok erősítik fel azt, amit elmormolsz.

Elfogyott

Leírás


A boszorkányolvasó használata


A teljes varázslat egy 5 x 2 = 10 soros igézet (amit a boszorkánylétrához mellékelt leírásban elküldök neked) rendszeres elmondása által jön létre, azaz minden nap legalább egyszer kezedbe kell venned a boszorkánylétrát, és végigmondanod az igézeteket. Nem kell számolnod, mert a gyöngyökön haladva két-két hematit korong között, ujjaiddal megérzed a váltást.

Az igézetek mantrázásának lényege, hogy a tudatalattidat a célodra, jelen esetben pénz vonzására fókuszáld.

A tudatalatti átprogramozásához általában 21 napos ismételgetésre van szükség, de ez egyénenként változó lehet. Van, akinek több idő kell, aszerint, hogy mennyi az ellenálló, negatív gondolat benne, a céllal kapcsolatban. A hatás fokozható azzal, ha naponta többször is végigmondod a mantráidat, és két mantrázás között a nyakadban viseled a boszorkányolvasót.

Az eredmény szinte biztos, ha kellően kitartó vagy!

Cím

Go to Top