Boszorkányolvasó önmagadhoz

Főoldal/Varázstárgyak/Boszorkányolvasó önmagadhoz

Boszorkányolvasó önmagadhoz

19 500 Ft

Elfogyott

Teremtő boszorkánylétra labradoritból, az önismeret kövéből.

Te határozhatod meg, mit szeretnél elérni vele!

Szerelem, pénz, egészség vagy bármely számodra fontos dolog bevonzására alkalmas lehet ez a boszorkányolvasó.

Sajnos a képek nem adják vissza eredeti szépségét, de ha láttál már labradoritot, akkor sejted milyen. 🙂

 

Elfogyott

Leírás

Ezt a boszorkányolvasót eredetileg az Access Consciousness követőinek készítettem, hogy teremtő, megerősítő mondataik ismétlésekor ne kelljen számolniuk. Közben azonban rádöbbentem, hogy a labradorit és a hegyikristály erejét felhasználva jóllétet és jólétet teremthetünk a megfelelő igézetek mantrázásával.


A boszorkányolvasó használata


A teljes varázslat egy 5 x 2 = 10 soros igézet (amit a boszorkánylétrához mellékelt leírásban elküldök neked) rendszeres elmondása által jön létre, azaz minden nap legalább egyszer kezedbe kell venned a boszorkánylétrát, és végigmondanod az igézeteket. Nem kell számolnod, mert a gyöngyökön haladva két-két hegyikristály kocka között, ujjaiddal megérzed a váltást.

Az igézetek mantrázásának lényege, hogy a tudatalattidat a célodra fókuszáld.

A tudatalatti átprogramozásához általában 21 napos ismételgetésre van szükség, de ez egyénenként változó lehet. Van, akinek több idő kell, aszerint, hogy mennyi az ellenálló, negatív gondolat benne, a céllal kapcsolatban. A hatás fokozható azzal, ha naponta többször is végigmondod a mantráidat, és két mantrázás között a nyakadban viseled a boszorkányolvasót.

Az eredmény szinte biztos, ha kellően kitartó vagy!

Cím

Go to Top