Boszipláza Fórum
Szeptember 07, 2010, 01:20:36 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Szeretettel köszöntelek a Boszi Pláza új fórumán! Regisztrálj mielőbb, hogy folytatódhasson a csevegés!

Főoldal   Súgó Keresés Naptár Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: [1] 2 3 ... 15
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Démonok  (Megtekintve 2474 alkalommal)
belior
Novícius
**

Profil megtekintése WWW E-mail
« Válasz #216 Dátum: Július 13, 2010, 10:38:58 »

ja és mivel ezt már másdoszor halotam halot valaki ojasmiről hogy idéző kőr vagy hasóló???
csak azért kérdem mert másodszor halotam és ijesmivel edig nem találkoztam.
Naplózva

belior
Novícius
**

« Válasz #215 Dátum: Július 13, 2010, 10:25:30 »

A tudás hatalom de csak akkor ha megfelelő kézben van!

Ja és nem látom a világot kényszer szűrőn kersztűl csak nekem ecerűen a világ fekete fehér .
Naplózva

Papa Halfnite
Adeptus

Voodoosámán

ike94g@hotmail.com ike94g
Profil megtekintése E-mail
« Válasz #214 Dátum: Július 13, 2010, 06:38:57 »

Üdv rég nem voltam már!!!
szerintem meg:
aban van valami hogy ők nyitoták fel a szeműnk és nincs boldog tudatlanság mert végűl is az egyház is szerete azt hogy az emberek a boldog tudatlanságban éltek és ha véletlenűl is el kezdet volna tul sokat tudni akkor mágjára veteték boszorkányság vádjával pl az inkvizició!!
bár a másik oldalas is egyet értek mert az emberek ha tulsokat tudnak akkor néha roszra használják pl atombomba,hidrogénbomba."az emberek épitenek hogy puszticsanak pusztitanak hogy épitsenek"
de szerintem mindenkinek joga van tudni bár lasan megint ott vagyunk hogy egyesek szerint jobb ha boldog tudatlanságba vagyunk!!
bocsi a hejes írás ért de nem sok időm volt igy sem!!!
Örűlők hogy ujra betudtam nézni és hogy ittt nem sokat változot a hejzet!!

Szia, általában szerencsésebb az egyházat kihagyni a dolgokból. (Márcsak azért is , mert hiba lenne a mágiát, keresztény szűrőn keresztül nézni.)
Egy találmány sosem rossz, és nem is öncélú.  Az atombomba nélkül nem lenne atomerőmű, a hidrogénbomba nélkül, pedig még azt sem tudnánk mi az a fúziós reaktor. Valamint, ne feledkezzünk el róla, hogy bármilyen  furcsa, ezek a fegyverek az egyik legszentebb célt szolgálták: A Békét! (És visszagondolva az elmúlt évtizedekre tökéletesen betöltötték feladatukat.)

Egyetértek, az embernek joga van tudni, csak ezt a jogát először érdemelje ki. Nem minden való, mindenki kezébe, ezt jól tudták az ősidőkben is. A tudás hatalom. Kacsint

Naplózva

A Halál előszele, még félelmetesebb , mint maga a Halál!
Papa Halfnite
Adeptus

Voodoosámán

« Válasz #213 Dátum: Július 13, 2010, 06:32:02 »

Igen talán arra hasonlított a legjobban. Sokat gondolkodtam azon hogy miért is száll rá valakire is egy ilyen lény(lehet akár ember is). Persze származik belőle előnyei is. De ha egyszer ott van a szeretet akkor miért csinálják ezt. Próbáltam az ő fejükkel gondolkodni.... Értem benne a logikát. De felesleges és rossz. És a végén mindenki megkapja a büntetést érte. Akkor meg minek? Pl.: van egy jó kis társaság. de van köztük egy nagyon EGOISTA ember és egyszerűen szétviszi a társaságot a viselkedésével. Ez senkinek se jó még saját magának se csak még nem tudja, mert elvakítja a tükörből megcsillanó egosugár.

Ez ismerős, környezetemben is megtörtént. Az "egoista" emberke azóta egyedül van.
Naplózva

belior
Novícius
**

« Válasz #212 Dátum: Július 10, 2010, 10:07:57 »

Üdv rég nem voltam már!!!
szerintem meg:
aban van valami hogy ők nyitoták fel a szeműnk és nincs boldog tudatlanság mert végűl is az egyház is szerete azt hogy az emberek a boldog tudatlanságban éltek és ha véletlenűl is el kezdet volna tul sokat tudni akkor mágjára veteték boszorkányság vádjával pl az inkvizició!!
bár a másik oldalas is egyet értek mert az emberek ha tulsokat tudnak akkor néha roszra használják pl atombomba,hidrogénbomba."az emberek épitenek hogy puszticsanak pusztitanak hogy épitsenek"
de szerintem mindenkinek joga van tudni bár lasan megint ott vagyunk hogy egyesek szerint jobb ha boldog tudatlanságba vagyunk!!
bocsi a hejes írás ért de nem sok időm volt igy sem!!!
Örűlők hogy ujra betudtam nézni és hogy ittt nem sokat változot a hejzet!!
Naplózva

Cronosor
Teoretikus

« Válasz #211 Dátum: Május 21, 2010, 09:37:35 »

Igen talán arra hasonlított a legjobban. Sokat gondolkodtam azon hogy miért is száll rá valakire is egy ilyen lény(lehet akár ember is). Persze származik belőle előnyei is. De ha egyszer ott van a szeretet akkor miért csinálják ezt. Próbáltam az ő fejükkel gondolkodni.... Értem benne a logikát. De felesleges és rossz. És a végén mindenki megkapja a büntetést érte. Akkor meg minek? Pl.: van egy jó kis társaság. de van köztük egy nagyon EGOISTA ember és egyszerűen szétviszi a társaságot a viselkedésével. Ez senkinek se jó még saját magának se csak még nem tudja, mert elvakítja a tükörből megcsillanó egosugár.
Naplózva
Papa Halfnite
Adeptus

Voodoosámán

« Válasz #210 Dátum: Május 21, 2010, 08:37:16 »

Nem épp skizó volt Vigyorog Tényleg egy lény volt. Női alakja volt hosszú haja ami az arcába lógott Feketeségből épült fel és vörösen izzó szemei voltak. Tudom sablonosan hangzik de nem csak én láttam. A vége az lett hogy megkért az ismerősöm hogy szedjem ki belőle. Elkezdtem szeretni a lényt Mosolyog hát a hatása az lett mint mikor a filmekben szenteltvízzel locsolják a gonoszt Vigyorog. Legyengült és kiszedtem a gazdatestből. Utána tovább szeretgettem. Letisztult róla a feketeség és utána egy kb 12 éves kislánynak nézett ki.

Akár csak a Kör című filmben szereplő kislány aki kimászott a tévéből. Kacsint
Naplózva

Cronosor
Teoretikus

« Válasz #209 Dátum: Május 17, 2010, 11:24:11 »

Nem épp skizó volt Vigyorog Tényleg egy lény volt. Női alakja volt hosszú haja ami az arcába lógott Feketeségből épült fel és vörösen izzó szemei voltak. Tudom sablonosan hangzik de nem csak én láttam. A vége az lett hogy megkért az ismerősöm hogy szedjem ki belőle. Elkezdtem szeretni a lényt Mosolyog hát a hatása az lett mint mikor a filmekben szenteltvízzel locsolják a gonoszt Vigyorog. Legyengült és kiszedtem a gazdatestből. Utána tovább szeretgettem. Letisztult róla a feketeség és utána egy kb 12 éves kislánynak nézett ki.
Naplózva
Papa Halfnite
Adeptus

Voodoosámán

« Válasz #208 Dátum: Május 04, 2010, 10:52:38 »

Most nem rég találkoztam egy olyan lénnyel aki másban bújt el. Az illetőn parazitáskodott. Az illető nagyon szereti a szüleit és miután beszélt velük ilyeneket mondott neki ez a lény: Öld meg őket... stb. csúnya dolgokat súgott neki. Miközben beszélgettem ezzel az ismerősömmel sokszor félelemet éreztem felőle és láttam is az arcán. Kérdem miért félsz tőlem?.... Nem ő félt tőlem hanem ami benne volt és az látszódót ki. Érdekes volt mert eddig nem találkoztam ilyennel. Mindig csak az ember körül voltak lények vagy egy két ártani akaró féreg vagy ilyesmi volt bent a testen belül. De ez nagyon új volt hogy egy értelemmel felruházott lény bújjon el valakiben. 

Akár az ördögi megszállotság, bár sokan hajlamosak összekeverni a kezdődő skizofréniával. Kacsint
Naplózva

Cronosor
Teoretikus

« Válasz #207 Dátum: Május 04, 2010, 08:35:00 »

Most nem rég találkoztam egy olyan lénnyel aki másban bújt el. Az illetőn parazitáskodott. Az illető nagyon szereti a szüleit és miután beszélt velük ilyeneket mondott neki ez a lény: Öld meg őket... stb. csúnya dolgokat súgott neki. Miközben beszélgettem ezzel az ismerősömmel sokszor félelemet éreztem felőle és láttam is az arcán. Kérdem miért félsz tőlem?.... Nem ő félt tőlem hanem ami benne volt és az látszódót ki. Érdekes volt mert eddig nem találkoztam ilyennel. Mindig csak az ember körül voltak lények vagy egy két ártani akaró féreg vagy ilyesmi volt bent a testen belül. De ez nagyon új volt hogy egy értelemmel felruházott lény bújjon el valakiben. 
Naplózva
Cronosor
Teoretikus

« Válasz #206 Dátum: Április 24, 2010, 12:51:29 »

Felemésztette őket a "Démon". A saját démonuk. Mindenkiben ott van. Csak más néven hívjuk őket. (ezt általánosságra értem) pl.: félelem... stb.
Igen ez is egy fertőzés amit el lehet kapni ha nem küzdi le magában az ember. Ezeket a dolgokat is hívhatnánk démonoknak.
Naplózva
Quator
Adminisztrátor
Adeptus

Profil megtekintése
« Válasz #205 Dátum: Április 23, 2010, 01:39:42 »

Persze, de miért is lettek gonosznak nevezve bizonyos angyalok? Hénoch könyve szerint azért, mert az ember leányaival párosodtak, és megtanították őket a mágiára. Magyarul felnyitották a szemüket a világ dolgaira, és elvették tőlük a boldog tudatlanságot. Akár az a bizonyos kígyó.

Hát azért történtek mások is, egyes angyalok igen csak kivetkőztek magukból...
Az ego és a hatalom megfertőzte őket, erkölcsileg elzüllöttek. Persze voltak
kivételek is, de szerintem ez is nagyban hozzá járult a bukásukhoz.
L.
Naplózva
Zoroasztrál
Adeptus

Profil megtekintése
« Válasz #204 Dátum: Április 23, 2010, 10:20:17 »

Melyik része ?  Vigyorog  Vigyorog

Az egész, úgy ahogy van! Vigyorog
Naplózva

"Tudom szeretet nélkül minden ház üres,
Minden városka lakatlan.
Minden zseni ügyetlen,
Félős nyuszi csak a kalapban."
Cronosor
Teoretikus

« Válasz #203 Dátum: Április 23, 2010, 09:09:38 »

Melyik része ?  Vigyorog  Vigyorog
Naplózva
Zoroasztrál
Adeptus

Profil megtekintése
« Válasz #202 Dátum: Április 23, 2010, 08:12:37 »

Persze, de miért is lettek gonosznak nevezve bizonyos angyalok? Hénoch könyve szerint azért, mert az ember leányaival párosodtak, és megtanították őket a mágiára. Magyarul felnyitották a szemüket a világ dolgaira, és elvették tőlük a boldog tudatlanságot. Akár az a bizonyos kígyó.

Hmmmmmmmmmm ez tetszik!
Naplózva

"Tudom szeretet nélkül minden ház üres,
Minden városka lakatlan.
Minden zseni ügyetlen,
Félős nyuszi csak a kalapban."
Oldalak: [1] 2 3 ... 15
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott Powered by SMF 1.1.9 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország
Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!