|
Quator
|
 |
« Válasz #37 Dátum: Június 23, 2010, 12:55:24 » |
|
Azt olvastam, hogy az illuminátusok, akiknek a szabadkőművesekhez van köze, az agykontroll az egyik eszközük arra, hogy behálózzák a világot és uralmuk alá hajtsák. Szerintetek ez így van?
Vicc: igen, engem már megtérítettek... komoly: szerintem örök szabály, hogy ami nagyon furán hangzik, az általában nem is igaz.... De ezen még gondolkodnom se kell. Hülyeség. A világot a pénz hálózza be és az irányítja, bár tudom, hogy az összeesküvés elméletek érdekesebbnek hangoznak... L.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bíbor
Érdeklődő

|
 |
« Válasz #36 Dátum: Június 22, 2010, 02:50:08 » |
|
Olyan sok rend van hogy lehet van olyan csoport amelyiknek ez a célja.Próbálkozni lehet.De nem tudom elképzelni hogy sikerülhetne nekik mindenkit maguk mellé állítani. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
A látható dolgok gyökere a láthatatlanban van.
|
|
|
|
Zoroasztrál
|
 |
« Válasz #35 Dátum: Június 22, 2010, 10:28:51 » |
|
Azt olvastam, hogy az illuminátusok, akiknek a szabadkőművesekhez van köze, az agykontroll az egyik eszközük arra, hogy behálózzák a világot és uralmuk alá hajtsák. Szerintetek ez így van?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Tudom szeretet nélkül minden ház üres, Minden városka lakatlan. Minden zseni ügyetlen, Félős nyuszi csak a kalapban."
|
|
|
|
Quator
|
 |
« Válasz #34 Dátum: Június 19, 2010, 07:35:28 » |
|
Nekem tetszett, jó ötlet  L.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
++Peti++
|
 |
« Válasz #33 Dátum: Június 19, 2010, 08:05:07 » |
|
Senkinek nem tetszik? 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Vajon van élet a halál előtt?" "Ki a legjobban különbözik, az a leghasonlóbb"
|
|
|
|
++Peti++
|
 |
« Válasz #32 Dátum: Június 15, 2010, 02:53:19 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Szarvasnyom
|
 |
« Válasz #31 Dátum: Május 26, 2010, 06:46:04 » |
|
Hát nem tudom kivel történ meg ez, de szerintem ez egy baromság. Aki ebbe beleőrül, az mindenbe.
A klasszikus idézet: "A titkos tudományok útjára senki se lépjen rá vakmerően, mert ha egyszer elindult rajta, célhoz kell jutnia, különben elveszett... Te, aki e könyv olvasásába kezdtél, ha végigolvasod és megérted, uralkodóvá vagy őrültté leszel. Ám tégy vele, amit akarsz - se megvetni, se elfelejteni nem fogod. Ha tiszta vagy, fáklya lesz előtted, ha erős vagy, fegyverré válik kezedben, ha bölcs vagy, bölcsebbé leszel. Ha azonban romlott vagy, akkor ez a könyv a pokol tüzévé lesz benned; éles tőrként hatol át lelkeden, s lelkiismeretedet a megbánás és örök nyugtalanság súlyával terheli meg." (Eliphas Levy: Rituel de la Haute Magié) Persze ezt most a témával kapcsolatban írtam, nem a könyv kontextusában. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
“Omne ignotum pro magnifico est”
|
|
|
|
Quator
|
 |
« Válasz #30 Dátum: Május 26, 2010, 06:27:49 » |
|
Hát a csuda tudja. Lehet, hogy egyáltalán nem hitt ezekben a "durvább jelenségekben" ezért őrültnek hitte magát. Vagy bepánikolt. De mivel az alsóbb asztrális síkok állnak közelebb a fizikaihoz, ezért azokat érzékelte jobban. És a hirtelen erős megnyílás valóban lehet drasztikus a mi kicsiny földi létünk/tudatunk számára. Amúgy nem tudom milyen gyakorlat hozhatta ezt ki belőle. Mert ami olyan AK-s gyakorlat ami erősen spirituális jellegű, az inkább az isteni minőségű energiák felé visz, vagy az azokhoz kapcsolódó tulajdonságokra épít. Az is lehet, hogy spontán élmény volt részéről, csak egybeesett azzal az időszakkal amikor az agykontrollt gyakorolta. Talán az egész csak legenda, amit azok szeretnek mesélni akik ellenzik az agykontrollt. Így legalább van példa amit felhozhatnak érvként  Sok mindenről lehet hallani legendákat. Az én véleményem az, ha ez igaz is, akkor az illetőnek egyáltalán nem lett volna szabad foglalkozni szellemi, illetve spirituális témákkal. Valaki nagyon érzékeny, nagyon befolyásolható. Az ilyen emberek nem tudnak megküzdeni a látottakkal, sokat töprengenek rajta, majd belekattanhatnak. Ez a véleményem és ez nem függ az IQ-tól. Valakinek az egyszerű dolgok valók, mert nem erős mentálisan. Pl az ilyen személyeknek pl a keresztény vallás szerintem nagyon megteszi. Ezotériával ha foglalkoznak az nagy tőrést okozhat nekik és zavart és ezt nem tudja feldolgozni. Szerintem. L.
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: Május 26, 2010, 06:30:42 írta Quator »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
++Peti++
|
 |
« Válasz #29 Dátum: Május 26, 2010, 02:19:13 » |
|
Az az ember ugyanúgy elmozdulhatott volna az Isteni szféra felé is, valamit rosszul csinált, hogy mégsem jó irányba ment a dolog. Egyértelmű, ha az ember megnyílik bizonyos új dimenzióknak, fejlődik, hatnak rá az alsóbb szférák is, mert érzékenyebbé válik mindenre ami túlvilági. Akkor védekezni kell.
Hát a csuda tudja. Lehet, hogy egyáltalán nem hitt ezekben a "durvább jelenségekben" ezért őrültnek hitte magát. Vagy bepánikolt. De mivel az alsóbb asztrális síkok állnak közelebb a fizikaihoz, ezért azokat érzékelte jobban. És a hirtelen erős megnyílás valóban lehet drasztikus a mi kicsiny földi létünk/tudatunk számára. Amúgy nem tudom milyen gyakorlat hozhatta ezt ki belőle. Mert ami olyan AK-s gyakorlat ami erősen spirituális jellegű, az inkább az isteni minőségű energiák felé visz, vagy az azokhoz kapcsolódó tulajdonságokra épít. Az is lehet, hogy spontán élmény volt részéről, csak egybeesett azzal az időszakkal amikor az agykontrollt gyakorolta. Talán az egész csak legenda, amit azok szeretnek mesélni akik ellenzik az agykontrollt. Így legalább van példa amit felhozhatnak érvként 
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: Május 26, 2010, 02:22:41 írta ++Peti++ »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Zoroasztrál
|
 |
« Válasz #28 Dátum: Május 26, 2010, 02:10:16 » |
|
Hát az tuti  Elvileg megnyitott az illetőnél olyan csatornákat, érzékeléseket, hogy mindenféle démonokat meg látomásokat élt át, ilyesmik. Ezt a beleőrülés sztorit én is csak hallottam. A többi fajta rémtörténetet vallók pedig sajnos a környezetemben is vannak. De hálisten egyre többen kezdik látni az értelmét. Ha nem is pont az agykontrollnak de az ilyenféle dolgoknak. Az az ember ugyanúgy elmozdulhatott volna az Isteni szféra felé is, valamit rosszul csinált, hogy mégsem jó irányba ment a dolog. Egyértelmű, ha az ember megnyílik bizonyos új dimenzióknak, fejlődik, hatnak rá az alsóbb szférák is, mert érzékenyebbé válik mindenre ami túlvilági. Akkor védekezni kell.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Tudom szeretet nélkül minden ház üres, Minden városka lakatlan. Minden zseni ügyetlen, Félős nyuszi csak a kalapban."
|
|
|
|
++Peti++
|
 |
« Válasz #27 Dátum: Május 26, 2010, 01:48:45 » |
|
Hát nem tudom kivel történ meg ez, de szerintem ez egy baromság. Aki ebbe beleőrül, az mindenbe.
Hát az tuti  Elvileg megnyitott az illetőnél olyan csatornákat, érzékeléseket, hogy mindenféle démonokat meg látomásokat élt át, ilyesmik. Ezt a beleőrülés sztorit én is csak hallottam. A többi fajta rémtörténetet vallók pedig sajnos a környezetemben is vannak. De hálisten egyre többen kezdik látni az értelmét. Ha nem is pont az agykontrollnak de az ilyenféle dolgoknak.
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: Május 26, 2010, 01:52:12 írta ++Peti++ »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Zoroasztrál
|
 |
« Válasz #26 Dátum: Május 26, 2010, 01:45:51 » |
|
Sokan sajna túlmisztifikálják, meg régebben olyan hírek keringtek róla, hogy tömegmanipulációt csinálnak vele és így térítik meg az embereket különböző szekták. Meg, hogy be lehet tőle kattanni, elfordulsz a családodtól, barátaidtól, stb.. Ez sajnos halál komoly. Közvetlen környezetemben is volt példa erre. Van aki már egyenlővé tette a agykontroll-t a fanatikus vallással. Hogy ezt ki/mi indította el anno és miért ragadt meg még máig is a köztudatban egyes körökben, azt nem tudom.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
++Peti++
|
 |
« Válasz #25 Dátum: Május 26, 2010, 12:40:12 » |
|
Szerintem akkor érdemes kipróbálnod, használnod, mert nagyon sokat segít és nagyon sokrétű segítséget nyújt az agykontroll. Nem tudom miért ódzkodnak tőle egyesek. Nekem sokat segít.
Sokan sajna túlmisztifikálják, meg régebben olyan hírek keringtek róla, hogy tömegmanipulációt csinálnak vele és így térítik meg az embereket különböző szekták. Meg, hogy be lehet tőle kattanni, elfordulsz a családodtól, barátaidtól, stb.. Ez sajnos halál komoly. Közvetlen környezetemben is volt példa erre. Van aki már egyenlővé tette a agykontroll-t a fanatikus vallással. Hogy ezt ki/mi indította el anno és miért ragadt meg még máig is a köztudatban egyes körökben, azt nem tudom.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Zoroasztrál
|
 |
« Válasz #24 Dátum: Május 26, 2010, 12:23:28 » |
|
Sziasztok! Nekem se ártana foglalkozni a témával, mert elég negítívan látom a világot és negatív dolgok jönnek hozzám.  Ez a vonzás törvénye... Szerintem akkor érdemes kipróbálnod, használnod, mert nagyon sokat segít és nagyon sokrétű segítséget nyújt az agykontroll. Nem tudom miért ódzkodnak tőle egyesek. Nekem sokat segít.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Evawitch
Kívülálló
|
 |
« Válasz #23 Dátum: Május 26, 2010, 09:45:56 » |
|
Sziasztok! Nekem se ártana foglalkozni a témával, mert elég negítívan látom a világot és negatív dolgok jönnek hozzám.  Ez a vonzás törvénye...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|